Znakovi koji otkrivaju sjajnog ljubavnika

orgazam, iPhon, preljub, ljubavnik, prevara, Smisao za humor, zavodljivost, osmijeh, Seksi pogled, seksualna želja, seks ljubav, muškarac žena, žene, seks u dvoje, pričanje, razgovor, žene, seks u dvoje, godine, iskustvo, ljubavnice, ljubavnik, savršeni ljubavnik, znakovi, žene, muškarci, vještine, ovisnica, zavodnica, ljubomorna, Posesivna ljubav, brak, seks navike, greške, veza, ljubav, žene, muškarci, žene, seks prakticiranje, detalji, ljubav, tajna, žene, muškarci, žene, muškarci, žene, izgled, žene, muškarci
Bilo vam je i više nego dobro pa su počele frcati iskrice među vama. Ali još niste sigurni želite li vezu odvesti do sljedeće razine, odnosno s njim završiti u krevetu...

Stručnjaci kažu da se dobar seks ne svodi samo na izvrsne tjelesne vještine jer to s vremenom izblijedi. Fenomenalan seks najčešće je onaj koji vam se duboko ureže u pamćenje, a razlog tome je što ste potpuno zadovoljni i zadovoljeni - upravo onako kao što ste oduvijek željeli. Znanstvenici otkrivaju znakove koji vam mogu pomoći da procijenite hoće li on biti vaš ljubavnik iz snova.

Pravi je džentlmen
U ljubavi je, kao i u seksu, jako važno da je vaš partner džentlmen. Ako se prema vama ponaša kao pravi gospodin - pridrži vam vrata, kaput, pita kako ste proveli dan, pamti i najmanje sitnice koje ste mu rekli i općenito se odnosi s poštovanjem, velika je vjerojatnost da će i u krevetu biti jednako pažljiv - pravi džentlmen.

Nije centar svijeta
Nekim je tipovima važno jedino ono što se njima događa. Smatraju da su centar svemira i da se sve vrti oko njih. Oni znaju u koji kafić VI želite otići, što VI želite popiti, što VI želite večerati, što VI želite raditi navečer. Naravno, znaju a da vas i ne pitaju što VI zapravo želite. Zamislite kakvi su tek egocentrici u krevetu...
S druge strane, pažljivi dečki koji vam žele ugoditi u svakodnevnim sitnicama definitivno će vam željeti ugoditi i među plahtama.

Cijeni dodir na pravi način
Muškarci koji žele samo seks dodiruju ženu na način koji može dovesti do seksa - kao grabežljive hobotnice. Pravi ljubavnici znaju rasplamsati maštu žene dodirujući je senzualno i izvan spavaće sobe. Nježni dodir ruke u kafiću ili tijekom šetnje, nježan zagrljaj u parku ili vas jednostavno drži za ruku dok šećete gradom, otkriva muškarca koji će znati i kako vas treba dodirivati kad završite u krevetu.

Ne žuri
Dečki kojima je vaš izgled važniji od osobnosti sigurno žele samo seks. Vrlo brzo pokušat će vas odvesti u krevet. Međutim, takvi tipovi će vas se brzo i zasititi.
A muškarac kojeg doista zanimate imat će strpljenja i neće vas požurivati. Čekat će da vi samovoljno napravite prvi korak ili mu date jasan znak da ste spremni za vođenje ljubavi. A to je znak da želi s vama nešto ozbiljnije - izvan, ali i u krevetu!

cosmopolitan.hr