Znakovi koji otkrivaju da još uvijek niste odrasli

žene, stvari, tipovi, djeca, ljudi, odrastanje, mostarke, razgovor, dnevnik, gradska cura, dnevnik, dnevnik  gradske cure, cura, telefonski razgovor, mostarke
Godine nisu znak zrelosti. Neki ljudi su već odrasli u ranim dvadesetima, a neki ni u pedesetima nisu dosegnuli potreban stupanj zrelosti. Možda ni sami niste još uvijek odrasli i možda vam se to čak i sviđa, ali ako planirate sretan i stabilan život, neke stvari morate ćete nadići. Donosimo vam pregled nekoliko stvari koje ukazuju na to da još uvijek niste odrasli.

Imate više od 30 godina i još uvijek živite s roditeljima. To može biti znak da ne želite odrasti te da još uvijek želite da se o vama brinu kao o djetetu. Ili ste zapeli u svjetskoj financijskoj krizi.

Nikako ne možete zadržati ozbiljan i stalan posao. Ostajete negdje najviše šest mjeseci, a potom ste na početku. To može biti znak da ne znate biti disciplinirani i dosljedni.

Niste u stanju platiti svoje mjesečne račune. Kao odrasla osoba morali biste to biti sposobni rješavati.

Ljubavne veze su vam kao vrtuljak. Nikako ne uspijevate uspostaviti stabilan i zreo ljubavni odnos. Trebali biste razmislite o vlastitoj emocionalnoj zrelosti; ne možete pobjeći kad stvari nisu idealne.

Izigravate žrtvu. Niste više dijete, svi i sve na svijetu nisu krivi za vaše probleme. Preuzmite kontrolu, nemojte samo stajati na mjestu. Život se mora živjeti, a ne samo čekati da vam netko drugi riješi probleme.

Vrlo često se ljubomorni. Ljubomora je dječja emocija. Umjesto što zamjerate prijateljicama, kolegama i svim drugim ljudima na stvarima i ljudima koje imaju, zasučite rukave i učinite sve da dobijete ono što želite.

Prebrzo se zaljubljujete. Nakon samo jednog izlaska vi već zamišljate vjenčanje. Za ljubav osobu morate dobro upoznati pa si dajte vremena. Uozbiljite se, takvo zalijetanje više nije ni simpatično.

Imate problema s autoritetima. Djeca ne vole slušati što moraju napraviti pa ako to primjećujete kod sebe, znajte da na tom području još niste odrasli.

Ne dovršavate stvari. Započeli ste stotinu projekata na privatnom i poslovnom planu, ali rijetko koji ste završili. To je znak da se ne znate obvezati. Nemojte se više opravdavati ni sebi ni drugima nego prionite na posao.

Tportal.hr