Znakovi koji odaju savršenog seksualnog partnera

mladi sex, preljub, sex, sex, sex, mladi sex, sex, orgazam, sex, sex, sex, trikovi, sex, seks, krevet, riječi, erogena zona, orgazam, seks, seks, muškarci, žene, muškarci, žene, lovci, ljubavnici, seks, ovisnici, avantura, ljeto, ljubav, seks prakticiranje, ljeto, more, sa seksi donjim rubljem, seks prakticiranje, partner, savršenstvo, savršeni ljubavnik, seks navike, smijeh, osmijeh, obdarenost  , seksipilnost, sex, sexy, sex i ljepota, sex orgazam
...u glavi. Iako je teško pronaći potpuno kompatibilnog partnera u seksu, činjenica je da većina parova nema pojma što bi trebali posjedovati oni ili njihov partner kako bi bili savršeni seksualni partneri.

Kad imate nevjerojatnog ljubavnika (mislimo na osobu s kojom vodite ljubav, a ne nekoga s kim varate partnera) možete se više koncentrirati na seks umjesto da brinete jeste li s pravom osobom. A kad pričamo o savršenom ljubavniku, atributi poput visine, težine, godina, ponašanja i sličnog nisu bitni, jer u ovoj situaciji nemaju nikakve veze s izvedbom. Ono što je bitno jest da vam ta osoba odgovara i da među vama postoji vatrena kemija.

Doktorica Kirti Mishra, klinička psihologinja i stručnjakinja za veze objašnjava: "Ideja savršenog ljubavnika varira od osobe do osobe, no neke uobičajene stavke su seksualna aktivnost, sklonost eksperimentiranju, higijena i slično". Uz dobar izgled, evo koji su manje očiti znakovi da je uz vas savršen ljubavnik, a ako posjeduje ove kvalitete, nemojte ga pustiti iz vida...

Pazi na higijenu

Svi vole seks s čistim partnerom, pa je dobra higijena itekako bitan dio seksualne veze. Osoba koja pazi na sve, od čistih noktiju do depiliranih zona, svakako je netko koga bi trebalo zadržati uz sebe. Zapamtite, previše dlačica ometa potpuno uživanje u tijelu vašeg partnera. I, da, smrad je nešto što će svakog odbiti.

Oralni seks ne bi trebao biti problematičan

Znate što vam odgovara, pa savršen partner u krevetu ne bi trebao oklijevati da vam pruži užitak u kojem uživate. Ako već ne rutinski, onda bi vaš partner trebao bez oklijevanja biti spreman oralno vas zadovoljiti kad god mu to odgovara. Iako nitko nije savršen pri oralnom zadovoljavanju, partneri koji se trude i spremni su iskušavati nove trikove kako bi uzbudili osobu s kojom dijele krevet, dodaju čaroliju u vaš seksualni život.

Budite pustolov u krevetu

Intima i strast lako će nestati ako imate dosadnog partnera koji se seksa 'tek tako'. Pobrinite se da on ili ona učini sve kako bi dosegli vrhunce koje zaslužujete uz pomoć vaše pustolovne strane. Partneri koji su spremni za iskušavanje novih stvari u krevetu su svakako bonus. Od 'prljavih razgovora' do čokoladnih kupki i isprobavanja novih poza i lokacija, osoba koja je tome sklona vrlo vjerojatno će biti savršen seksualni partner.

Seksi figura može učiniti čuda

Iako problemi s kilogramima ne bi trebali postojati u spavaćoj sobi, prirodno je tražiti partnera bez povećeg trbuha koji će stati između vas. Ako ste u dobroj formi i sami ćete biti fleksibilniji i otvoreniji, te samouvjereniji u krevetu. Isto tako ako pri pogledu na polugolog partnera ne možete misliti ni na što drugo nego na seks, znajte da ste na dobrom putu.

Predlažite nove stvari

Sjajna stvar je preuzeti kontrolu u krevetu bez ikakvih inhibicija. No ono što čini seks još boljim je donošenje novih seksi ideja u krevet. Živa mašta i želja itekako će doprinijeti zdravoj seksualnosti. Vaš seks će biti jedinstven uz partnera koji ne strahuje od seksualnih igračaka, novih poza ili tehnika zavođenja.

Dijeljenje maštarija će učiniti čuda za vašu vezu

Komunikacija je ključna za seksualno zadovoljstvo. Stoga će partner koji bez problema može raspravljati o svojim najluđim maštarijama i željama biti sjajan u krevetu. Niti jedan partner ne može se opisati božanstvenim, sve dok niste otvoreno popričali o svojim unutarnjim, skrivenim željama. Pripazite na osobe koje ne žele pričati o tome što priželjkuju, a ako naiđete na suprotan primjerak koji uz to želi da vi podijelite svoje želje i spreman je da ih iskušate uživo - zadržite ga uz sebe!

Net.hr