Znakovi da ste u vezi s pogrešnom osobom i da je prekid samo pitanje vremena

razvod - svađa
Svi smo prošli kroz to. Netko vas očara ljepotom, i dok se okrenete, prošli su mjeseci, a vi niste ni svjesni da ta osoba nije za vas.

Ovi znakovi jasno ukazuju da ste s nekim tko je daleko od ‘gospodina Pravog' ili ‘gospođice Prave', piše Huffington Post.

Životni planovi vam se razlikuju

Vi želite karijeru, on bi putovao i ne želi se skrasiti. Premda se može dogoditi da u nekom periodu naiđe trenutak kada će se vaši planovi poklopiti, možda bi bilo bolje da ne gubite vrijeme čekajući da se dogodi nešto što nije sigurno. Osim toga, u vezi ni jedno ni drugo ne bi se trebali se žrtvovati u mjeri koja podrazumijeva odustajanje od vlastitih snova.

Ne zanimaju vas iste stvari

Vi biste čitali, a ona bi gledala film i ne želite ništa od toga raditi zajedno. Vaši razgovori postaju zategnuti, na rubu svađe jer su vam stajališta toliko različita da ne možete duže od pet minuta ljubazno komunicirati.

Način na koji gestikulira kad raspravljate, to kako zabaci kosu prije nego što kaže nešto što smatra važnim... Sve ono što vam je nekad bilo simpatično i čemu ste se radovali odjednom vas iritira toliko da biste iskočili iz kože.

Morate dobro razmisliti prije nego što nešto kažete

Niste dovoljno opušteni samo izustite ono što vam je na umu, jer se plašite kako bi on ili ona mogli dreagirati? To je daleko od veze kakva se može poželjeti.

Često se svađate

Oboje samo čekate povod da ‘skočite'? Nije čak ni toliko važno o čemu je riječ, jer je i najmanja sitnica dovoljna da netko od vas dvoje eksplodira.
Zajedničko vrijeme je više muka nego uživanje

Konačno se suglasite oko filma, ali vi cijelo vrijeme čekate da istekne tih sat i pol, dva, kakoa biste se vratili onoj knjizi koju koju ste željeli čitati.

Kad iskreno razmišljate o vašoj vezi, svjesni ste da je sve pogrešno

Radite sve što možete da što manje vremena provedete zajedno jer vam je neugodno i mučno kada ste vas dvoje sami. Ponekad je teško priznati vlastite pogreške, ali to ne znači da godinama trebate ostati u vezi u kojoj niste sretni samo zato što ste, eto... u vezi.

Ne zanima vas što vaša obitelj i prijatelji misle o vašem partneru ili partnerici

I zato slobodno pričate pred njima o tome koliko vas živcira i koliko vam je sve u vezi s njim ili snjom mučno. Zato što vam nije stalo da oni koji vas vole misle lijepo o osobi s kojom ste u vezi.

Ne izlazite zajedno

Nema više ‘spojeva'. Nema više zajedničkih provoda do jutra. I čini se da ni vama ni osobi s kojom ste u vezi to ni najmanje ne smeta.
Seks je postao samo seks

Ako uopće ima seksa, to je samo zato da biste nekako sebe uvjerili da još ima traga neke povezanosti među vama.
Kada pomislite na budućnost, vašeg partnera ili partnerice nema ni u naznakama

I to vas ne pogađa. Kad razmišljate o tome gdje ćete biti za 10 godina, vaš partner ili partnerica je rijetko dio te slike.

Odnos nije ravnopravan

Bilo da je u pitanju briga o kući, emocije, pažnja i nježnost... Iako to ne bi trebalo biti natjecanje, ipak biste trebali dobiti koliko pružate.
Nikad ne zovete partnera ili partnericu kad izlazite s prijateljima

Imate dojam da bi njegovo ili njezino prisustvo svima pokvarilo raspoloženje. Ili izbjegavate osobu s kojom ste u vezi pozvati da vam se pridruži jer znate da će ionako odbiti.

Net.hr