Znakovi da on želi samo avanturu i ništa više

žene, doba, varanje, popis, seks, prekidanje, hrvatice, ljubavnice, razlozi, hodža, prevara, tinejdžerice, seks, roditelji, seks, prevare, avantura, seks, seks, trudnoća, muškarci, žene, partneri, seks, muškarac, noć, ljubav, pravila, dijeta, seks, savjeti, frajeri, varanje, video, kum, ispovijest, žena, varanje, seks, tehnike, puna kuća, seks, pijanstvo, pozornost, seks, pitanja, odgovori, stvari, krevet, pravila, seks, avantura, muškarci, seks, pogreške, muškarci, žene, seks, prevare, seks, glavobolja, stop, izvlačenje, žene, seks, zapovijedi, seks, žene, seks za jednu noć, preljubnik, anketa, istraživanje, seks, mitovi, istina, zavođenje, koraci, muškarci, žene, žene, seks, zapovijedi, žene, seks, partneri, prekid, fotografija, brisanje, žene, muškarci, zavođenje, žene, varanje, seks, zašto, muškarac žena, seks, pomirenje, čari, krevet, seks, problem, cure, dečko, spavanje, seks, žena, cura, prevara, varanje, pravila, seks, dužina, trikovi, orgazam, gluma, seks prakticira
Nije baš uvijek ni stvar u tome da je on loš. Ponekad ignoriramo očite znakove da on nije ono što tražimo i ostajemo zbunjeni. Zanima li vas jeste li za njega samo avantura, ovo je nekoliko sitnica na koje biste svakako trebali obratiti pozornost!

Baš uvijek se družite samo u krevetu

Vidjeli ste se već nekoliko puta, no najčešće u privatnosti vaša ili njegova četiri zida, gdje večer uvijek završava vatrenom igrom među plahtama. Možda između vas zaista postoji jaka privlačnost, a možda mu jednostavno služite za povremenu zabavu. Veze i odnosi koji imaju budućnost nikada se ne temelje isključivo na seksu. Saznajte na čemu ste i pozovite ga na spoj daleko od kreveta, na kojem ćete se zabaviti na neki drugi način i bolje upoznati.

Ne znate zapravo ništa o njemu

Što manje informacija o njemu znate, to je vjerojatnije da vas ne smatra potencijalnom djevojkom. Ako znate samo da izgleda dobro, razmislite. Osoba koja se interesira za vas vodit će s vama pravi razgovor, interesirati se za vaše mišljenje i možda čak suptilno ispitati kompatibilnost. Možda vam je čak pokušao udovoljiti i voditi razgovor s vama, no ako ste na kraju samo vi pričali, a na sva pitanja koja ste mu postavili je reagirao bolnim izrazom, to bi vam trebala biti dovoljna informacija.  

Ne pridaje vam pozornost

Izašli ste na piće i vi očekujete ugodno druženje, no on tipka po mobitelu, slabo vas sluša ili mu je interesantnije gledati uokolo? Vjerojatno ga uopće ne zanima razgovor s vama. Kao što smo već rekli, razgovor je nešto što ozbiljni kandidati za vezu prakticiraju, a muškarci koji dolaze i nestaju izbjegavaju.

Ne zove vas

Nije izgubio mobitel, ali vas se nije ni sjetio. Vjerojatno će vas nazvati prije ili kasnije, no ne očekujte romantične riječi.

Previše vam laska

Koja žena ne voli čuti dobar kompliment, no samo onda kada stoji i kada je iskren. Primijetite li da vam prečesto laska, vjerojatno smatra da će si na taj način lakše otvoriti put do vašeg kreveta.

Zaboravio je važan datum

Nije se sjetio vašeg rođendana, nije s vama proveo Valentinovo i pitate se kako je to moguće. Iako volimo vjerovati da su zaboravljivi, istina je da će i muškarci upamtiti datum koji im je važan – zbog osobe koja im je važna, makar to značilo lijepljenje post-it papirića na monitor. Zaboravi li takav datum, vjerojatno vas ne smatra dovoljno važnom osobom u svom životu, već prolaznom zabavom.

Ništa ne planira

Ovo je jedan veoma očit znak – ako vas nikada nije nazvao samo da bi vas pitao kako ste i što ima novoga, ako vam nikada nije ponudio pomoć ili društvo, te nikada nije predložio izlazak (osim u krevet), onda je definitivno riječ o seksu, jer zaljubljeni parovi rade sve navedeno.

Niste upoznali njegove prijatelje

Nakon nekoliko mjeseci viđanja svakako biste htjeli upoznati njegove prijatelje, no casual seks ne uključuje takvo „opterećenje“. On se sigurno neće slatko smijati s prijateljima pokazujući im vašu fotografiju, no ako mu se sviđate prije ili kasnije će se s vama pohvaliti (naravno, kad se uvjeri da i vi želite biti s njim). Predstavljate li za njega prolaznu stavku, neće se dovoditi u nezgodnu situaciju da jednom svima mora objašnjavati kako i zašto vas više nema pored njega.

Ne želi se vezati

Ako je jasno dao do znanja da nije zainteresiran za vezu, vjerujte mu. Bio je otvoren i objasnio vam što može ponuditi. Ponekad će to zapakirati u zgodno „mislim da u ovom trenutku nisam spreman za vezu“, no riječ je o istoj situaciji. Koliko god se trudili to promijeniti i koliko god se nadate da će se jednoga dana zaljubiti u vas, vjerujte njegovim riječima. Ponekad je to osoba koja se samo želi zabavljati, ponekad netko tko je iznimno posvećen svojoj karijeri ili osoba koja se iz dubljih problema ne želi vezati. U svakom slučaju, ne budite jedna od onih žena koje lažu samoj sebi samo da ne bi bile same, jer to je samo seks.

Zahvalio vam je nakon seksa

Može li uopće doći do gore situacije, nego kad nam se netko nakon seksa zahvali u stilu „dobro odrađeno“? Osim što zaista ne biste trebali uskočiti u krevet na prvoj spoju, jer dajete zeleno svijetlo i muškarcima kojima nije stalo do vas, možda ćete se naći u veoma čudnoj situaciji kada vaše druženje završi odmah nakon akcije s pokroviteljskim poljupcem u obraz i 'hvala'.

Izvor: calamagazin.com