Zlatom 'liječila' ljubavne jade: 'Vidovita Nataša' nije vidjela da policija dolazi da je uhiti

ljubav, proročica, zlato, uhićenje
...i nudila rješavanje ljubavnih problema i liječenje, uhitili su policajci iz stanice Palilula zbog sumnje da je prevarila više od 20 žena i da im je uzela zlatni nakit i novac u vrijednosti od 10.000 eura.

Sa Natašom je uhićen i njezin suprug, taksista Saša Petrović (45).

Osumnjičena je dala oglas u jednom srbijanskom časopisu i opisala da pomoću zlata rješava ljubavne probleme i da liječi. Ostavila je i broj mobitela, a pored oglasa bila je stavljena fotografija djevojčice skinuta sa interneta.

-Na oglas joj su se uglavnom javljale žene koje imaju problema u braku ili u vezi s partnerom. Osumnjičena je uvijek potencirala da ona ne naplaćuje usluge, već da radi koliko joj ko da novca, ali da je potrebno da joj daju zlato iz kuće da bi im riješila problem. Tražila bi da joj pošalju tri komada njihovog zlatnog nakita, tri komada zlata od partnera, tri ručnika, bočicu vode iz kuće i tri tamjana. Žene iz Beograda nisu se susretala sa njom, već s njenim suprugom na prometnim mjestima poput Željeznička stanica ili okretnica autobusa. Tu su predale sve što je Vidovita Nataša tražila - ispričao je za beogradski Blic dobro upućen sugovornik.