Životna drama Branka Cikatića: Pet mjeseci leži nepokretan u splitskoj bolnici

cikatić sa obitelji

Ne zna se točna dijagnoza, ali Večernji list piše da su poznati razlozi teškog stanja 63-godišnjaka - sepsa, bolnička bakterija i plućna embolija.

Njegova kći Lucija pokrenula je fundraising kampanju kako bi pomogla ocu u rehabilitaciji kada izađe iz bolnice. Legendarnom borcu se javljaju i fanovi diljem svijeta koji su spremni pomoći. - Došla sam na tu ideju jer je tata u dosta teškom stanju. Skoro nije preživio u petom mjesecu. Sada je još u bolnici, a jednom kada izađe trebat će nam sredstva za njegovu fizioterapiju i rehabilitaciju. Trebat će provesti puno vremena u toplicama kako bi se potpuno oporavio, a mi ne možemo to iznijeti sami - rekla je Lucija za Jutarnji.

Trenutno stanje je jako loše, a Hrvatski tigar ne može ni komunicirati sa članovima svoje obitelji. Cikatić je kao borac osvojio prvi K1 Grand Prix turnir sa 38 godina koji se održavao u Tokiju, i ušao je u povijest kao najstariji osvajač. Na putu do titule pobijedio je legendu borilačkih sportova Ernesta Hoosta. Specijalnosti su mu bile tajlandski boks i kickbox.