Ženi se Damir Beljo sa svojom dugogodišnjom djevojkom Andrijanom Bačić

Ženi se Damir Beljo sa svojom dugogodišnjom djevojkom Andrijanom Bačić
Mostarski profesionalni boksač i europski prvak u boksu po WBO verziji,Damir Beljo u subotu će se vjenčati se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Andrijanom Bačić. Svadbeno slavlje bit će upriličeno u Širokom Brijegu, a budući mladenci za kumove su odabrali Marka Ćorluku i Anu Meter.

Svadbenom slavlju će nazočiti preko 600 svatova, brojni članovi obitelji, prijatelji,sportaši itd. Među gostima između ostalih bit će i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović, te gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, zbog čega mnogi ovu svadbu već nazivaju hercegovačkom svadbom desetljeća.

Beljo je osvojio naslov prvaka Europe, Azije i Pacifika po WBC verziji i naslov prvaka Europe po WBO verziji pobijedivši u nedavnom meču u Berlinu Nijemca Maika Kurzweila.

U sklopu svojih 20 mečeva, 17 je pobijedio nokautom a svega tri je ostvario na bodove, čime je dobio zasluženi nadimak Bombarder iz Mostara.

Inače, Damir je djevojku zaprosio u ožujku prošle godine nakon meča u kojem porazio Kolumbijca Epifanija Mendozu prekidom u sedmoj rundi.

HTV Oscar TV