Žene varaju, ali i sve odmah priznaju

sex, knjiga, sex, preljub, sex, sex, lice, muškarac žena, sex, sex, tablete, impotencija, sex, spolnost, erekcija, orgazam, žena, varanje, zdravlje, sex, sex, želja, viagra, muškarci, orgazam, gluma, seks, trudnoća, stimulans, seks, orgazam, romantika, ljubav strast, muškarac žena, partneri, seksipil, seks, orgazam, partner, muškarac žena, seks, šala, predigra, seks ljubav, seks ljubav, srednjoškolci, studenti, imati više partnera, seksualni partneri, veza, muškarci, izgovori, pronalaženje partnera, uspješna veza, ljubavna veza, druženje s osobom, muškarci, ljubav, savjeti, poljubci, ljubav, znakovi, partneri, veza, ženskaroši, znakovi, muškarci, stvari, žene, muškarci

Nova studija pokazala je da će četiri od 10 žena koje su prevarile svog partnera to povjeriti bar jednoj prijateljici. Za razliku od žena, čak tri četvrtine muškaraca koji su varali previše su uplašeni da bi svoju tajnu s nekim podijelili.

No, i muškarci imaju potrebu povjeriti svoj 'grijeh', pa će dva puta češće nego žene to povjeriti nekome strancu. Samo šest posto muškaraca otkrit će svoju aferu prijatelju, dok će njih 12 posto to otkriti nekom strancu.

Za razliku od muškaraca, 43 posto žena povjerit će se prijateljici, dok će njih 15 posto svoju nevjeru obznaniti većem broju osoba. Stručnjaci za veze smatraju da muškarci imaju manje povjerenja u svoje prijatelje od žena i ne žele se dovesti u osjetljivu situaciju.

'Muškarci se boje da bi netko tu informaciju mogao upotrijebiti protiv njih. Navikli su na konkurenciju i natjecanje, pa se boje da ih netko ne bi ucjenjivao ili izdao', smatra psiholog Phillip Hodson.

'Za razliku od njih, žene vole dijeliti svoja iskustva. Vole sanjariti, vole uzbuđenje iz sapunica i vjeruju svojoj prijateljici', smatra on.

Žene se po njegovom mišljenju nikad neće povjeriti strancu, jer smatraju da nemaju razloga vjerovati toj osobi. Istraživanje je provela web-stranica IllicitEncounters.com i pokazalo se da čak 77 posto muškaraca neće reći nikome za svoju aferu, dok će preljub prešutjeti samo 28 posto žena.

Šest posto žena avanturu je priznalo članu obitelji, dok je to napravilo manje od jedan posto muškaraca. Uz to, žene bi radije priznale preljub partneru nego se povjerile strancu.

livno-online