Žene sve više uživaju u pornićima i seksi igračkama

sex, sexy, sex, Lindsay Lohan, fleksiseksualke, trend

...obojice ženskog libida, ali cure su, srećom, snalažljive, pa to nadoknađuju na druge načine.

Istraživanje provedeno na 4.200 ispitanica također je otkrilo da četiri od pet žena uživa u odijevanju seksi krpica i igranju uloga. Uniforma francuske sobarice daleko je najpopularnija, a slijede je uniforma medicinske sestre koju preferira četvrtina žena, dok su uniforme policajki prvi izbor za 16 posto parova.

Zanimljivo je da oko 76 posto žena priznaje da s partnerom gleda porniće koji im služe kao inspiracija i začin. Najpopularniji i najjednostavniji izbor su internetski ponići, koje gleda 61 posto parova. Jako mali postotak parova začin seksualnom životu traži u seksi magazinima, dok su za njih 18 posto pornići na DVD-u najbolji uvod u 'akciju'. Više od polovice ispitanih žena priznalo je da za zagrijavanje atmosfere u spavaćoj sobi često koriste seksi igračke.

No, svakako porazno zvuči podatak da su žene sve nezadovoljnije svojim seksualnim životima, što je pokazalo prošlogodišnje istraživanje provedeno od strane web sitea Netmums. Također je iz rezultata vidljivo da je ženama sve važnije vlastito zadovoljstvo. Polovica ih ističe da je zadovoljstvo koje dobivaju iz seksa najvažniji dio zdravog seksualnog života, dok je samo šest posto žena bilo zabrinuto zbog minutaže koju im pruža partner.

'Današnje žene imaju puno briga i malo vremena, imaju karijere i obitelji između, pa iako možda više nemaju onoliko vremena za seks koliko bi željele, žele biti sigurne da su napravile sve što su htjele u to malo vremena što im je preostalo. Naše istraživanje pokazuje da preuzimaju inicijativu u krevetu. Znaju što treba raditi kako bi vratili seksualni život u normalu i ne boje se eksperimentirati i uvoditi nove metode kojima će začiniti stvari', rekla je Siobhan Freegard, osnivačica web stranice Netmums.

TPORTAL