Žene su odlučile, ovo je idealan muškarac!

muškarci, moć, brkovi, stvari, muškarci, žene, muškarci, privlačnost, muškarci, stvari, žene, muškarci, muškarci, brada, partner, ljepota, muškarci, žene, pažnja, paljenje, frajer, hodanje, žene, muškarac, muškarci, brada, brada, bolest, bakterije, muškarci, brada, rast
...koliko treba biti visok, kakvu boju kose i očiju treba imati, ali i koliko treba zarađivati. Mogli biste se iznenaditi.

Grupa od 50 žena između 20 i 35 godina izabrala je svog idealnog muškarca.

Doktori, bankari i odvjetnici nisu popularni zbog odsutnosti iz doma i prekovremenih sati. Žene naime kažu da zbog budućnosti i djece treba dobro izabrati. Preferiraju stoga profesore koji imaju duge godišnje odmore i manje radnih sati, kažu u istraživanju. Prema tom kriteriju, gospodin Pravi je visok 185 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči, profesor je, ima 31 godinu te zarađuje 500.000 kuna godišnje. Naime takav muškarac je materijal za muža.

Kada je u pitanju boja kose, ispitanice su se složile da je zabavno izlaziti s plavokosima, no da bi se voljele skrasiti sa smeđokosim muškarcima.

Karijera i prihodi su na drugom mjestu liste prioriteta, nakon naravno fizičkog izgleda. Neke su ispitanice rekle da, bez obzira koliko to surovo zvučalo, kada žena traži muža, mora razmišljati o tome koliko će on moći priskrbiti djeci.

Glasnogovornik s websitea NetVoucherCodes.co.uk kaže da svaka žena ima viziju o tome kako njezin budući muž treba izgledati, no u potrazi za ljubavlju ta vizija ne mora biti od pomoći.

'Što više kriterija žene postavljaju, to će im biti teže naći savršenog muškarca. Trebalo bi imati neka očekivanja i znati što želite, no gospodin Pravi može biti osoba koju ste najmanje očekivale', kaže glasnogovornik s portala NetVoucherCodes.co.uk.

Tportal