Žene su napaljene skoro svaki dan: evo kako će partner skužiti je li 'vrijeme za akciju'!

žene, momenat
Rezultati studije pokazuju kako vam ona neće uvijek dati do znanja kada je raspoložena za seks, no dobra vijest stiže iz znanstvenih krugova kanadskih znanstvenika koji su otkrili kako su žene ustvari zainteresiranije za seks nego što njihovi partneri misle, prenosi menshealth.hr

Zbog istraživanja, znanstvenici su zamolili ljude u vezama da kroz tri dana rangiraju svoju želju za seksom i pogode kolika je razina seksualnog uzbuđenja kod njihovih partnera.

Muškarci su cijelo vrijeme podcjenjivali koliko njihove djevojke i supruge žele seks na dnevnoj bazi.

To u praksi zapravo zvuči ovako; kada pretpostavite da je ona na broju 3, na ljestvici od 1 do 10, moguće je da je zapravo na 6. To bi moglo napraviti značajnu razliku kada trebate odabrati hoćete li utorkom zaspati uz omiljenu seriju ili ćete se poseksati u dnevnom boravku.

Prema autorici studije, dr. Amy Muise, ponekad žena neće napraviti prvi korak čak niti kada je napaljena - možda zato što je navikla na to da vi preuzimate inicijativu.

Ili su njezini pokušaji toliko suptilni da ih niste niti primijetili, kaže Muise. Primjerice, možda se stisne uz vas dok sjedite na kauču - ali ako ne uzvratite nježnost, ona odustane.

Postoji samo jedan način da otkrijete koliko je napaljena, kaže Muise: Jednostavno je pitajte! Najgore što vam može reći je 'ne' - a istraživanje ukazuje na to da biste mogi dobiti više pozitivnih odgovora nego što biste očekivali...

PSD