Žene mastrubiraju 4 puta tjedno

žene, greške, krevet, žene, mastrubacija
Više od dvije trećine ispitanih britanski priznalo je da se samozadovoljava i do tri puta tjedno, a one koje žive u Londonu to rade i do četiri puta u tjednu, piše broj1.hr.

U ispitivanju je sudjelovalo više od tisuću žena od 18 do 30 godina, a odgovorile su na desetine pitanja o njihovim seksualnim navikama, stavovima, praksi i maštarijama.

Rezultati istraživanja jasno su pokazali da je u posljednjih deset godina došlo do velike promjene u samom ženskom stavu prema seksu, kao iu prakticiranju seksualnih odnosa.

Naime, 92 posto žena ove ja godine priznalo da se samozadovoljava, dok je 1979. to radilo 79 posto žena, a 1953. njih 62 posto.

'Nije čudo da se sve više žena samozadovoljava, pogotovo kad vidite kako su postale slobodnije i u drugim životnim područjima, a i raspoloženje se bitno popravlja nakon postignutog orgazma. Jedna od najboljih stvari kod samozadovoljavanja je da daje više samopouzdanja kad smo intimni s partnerom, zato i bolje komuniciramo u krevetu, a to može samo biti dobro za oboje ', rekla je Jessica Chivers, psiholog.