Žene koje uvijek osvoje muškarce – po čemu se razlikuju?

varanje
Jer su samostalne žene u pravilu jake žene koje neće trpjeti da ih se nagurava ili zanemaruje - a to, ne samo da je muškarcima privlačno, već je i odličan stav za život.

Ovo su odlike po kojima se ova vrsta žena razlikuje od drugih:

1. Nisu lake. To ne znači da će igrati igrice, već naprosto znači da ih nije lako osvojiti. One neće pokleknuti pred bilo kojim zgodnim tipom koji očijuka s njima. Želi li muškarac osvojiti takvu ženu, morat će se ipak malo naraditi jer ona zna koliko vrijedi i ima druge opcije - ne mora pristati na prvu. A muškarci će ipak cijeniti više osobu oko koje će se malo potruditi, oko žene koja će ga biti dostojna.

2. One vjeruju u ljubav. Cinizam je prirodan ljudima - uostalom, nije teško biti malo ciničan nakon što ste neko dulje vrijeme proveli slobodni - no jake žene će zadržati optimizam. One će održati romantiku na životu. Ako ne očekujete puno od muškarca kojeg volite, prije ćete pristati na nešto prosječno jer ne očekujete puno. No, ako počnete vjerovati da vi zavrjeđujete nešto zaista vrijedno, kao i da ondje negdje postoji muškarac koji vas zaslužuje, nećete trošiti toliko vremena na kretene.

3. One ne trpe "sranja" i ne samozavaravaju se. Muški znaju igrati svoje ljubavne igrice - sve je dozvoljeno u ljubavi i ratu - no većina samostalnih žena neće to trpjeti. One neće lagati same sebi da će se on promijeniti, niti će to pokušavati. One će slušati svoju intuiciju i sama sebi priznati istinu, koliko god ona neugodna bila. Ako se čini da on nije u potpunosti posvećen ovoj vezi, dat će mu to do znanja, kao i da neće tolerirati takvo ponašanje.

4. One ne pregovaraju kada su u pitanju ključne stvari. Postoji puno prilika za kompromis s partnerom: njegov stan ili vaš, misionarska ili straga, romantična komedija ili triler - no postoje i druge stvari oko kojih bi stav i ponašanje trebali biti jasni (i koji nisu podložni raspravama): kao što je prilika da oboje partnera budu saslušani, cijenjeni, jednaki, da budu podrška. Samostalna žena to razumije i neće pristati na ništa manje.

5. Nije ih strah biti same. Samostalnoj ženi nije potreban netko da joj ispuni život jer je ona već kompletna osoba sama po sebi. Imati ispunjen život - što uključuje odlične prijatelje, karijeru koju voli i razne hobije i strasti - to je recept za sreću. To je i recept za upoznati pravu ljubav koju zaslužuje, jer kada vas nije strah biti samom, onda nećete pristati na nešto osrednje ili pak vezu s lošim muškarcem.

6. One se fokusiraju na snagu, ne na slabosti. I snažne žene imaju svoje nesigurnosti kao i svi mi ostali, ali one im ne dozvoljavaju da ih te nesigurnosti obilježe, kao niti da se odraze na njihove prilike u životu. Iako je nesigurnost prirodna, svi se mi moramo potruditi utišati te beskorisne, negativne misli koje nas deprimiraju i sputavaju. Na kraju, što se više ponašate kao snažna, poželjna žena, to će vas muški više smatrati takvom.

žena.hr