Žene govore o lošem seksu - Trajalo je 6 sekundi i gotovo...

Stop
Otkrijte njihove priče...
Preuranjena ejakulacija pogađa oko 30 posto muškaraca, najčešće mlađe životne dobi i s manje seksualnog iskustva. Uzroci su najčešće psihičke prirode - od manjka samopouzdanja do stanja pretjerane uzbuđenosti. Iako većina žena ne smatra to nepremostivom preprekom u seksualnom životu, većina će se žaliti ako partner ne smatra kako se nešto treba poduzeti - odnosno njemu je svejedno jer je on zadovoljan tako kako je.

Portal Elite Daily donosi stvarne priče čitateljica o njihovim seksualnim iskustvima s muškarcima koje doživljavaju kao najgore ljubavnike u svom životu:

Mislio je da je najbolji ljubavnik na svijetu
Nalazila sam s njim neko vrijeme, izlasci su bili duhoviti i zanimljivi, baš mi se sviđao i nekako sam očekivala da će nam seks biti fantastičan. Prvi put i nije bilo nešto, no tko to može zamjeriti, ali činilo se kako je svaki put sve gore i gore. Trajalo bi 30 sekundi, nakon kojih bi se on zakotrljao i zahrkao. Najgorio dio je bio taj što je on u potpunosti bio zadovoljan sobom te očito totalno nezainteresiran da zadovolji mene. Davala sam mu signale, govorila na tu temu, no potpuno me je ignorirao. Odlučila sam nešto poduzeti: Dok je on ležao zadovoljan sobom, ja sam strgnula pokrivače i počela se samozadovoljavati. Nije mi toliko ni bilo do orgazma već do toga da mu pokažem što je, odnosno nije napravio. Nakon toga sam ustala, obukla se i otišla kući, a on me u čudu gledao. Nisam više razgovarala s njim. Mogu oprostiti muškarcu što je završio prerano, no ne mogu to što ga baš briga za partnera.

A ipak sam ostala s njim
Bili smo u vezi dva mjeseca i svaki naš seks je u prosjeku trajao ne dulje od tri minute. Situacija je bila još gora kod oralnog seksa, ako bi ga ja zadovoljavala trajalo je od 6 do maksimalno 30 sekundi. Također, nije se mogao pohvaliti niti veličinom "alata", što je seks činilo još gorim. Ni danas mi nije jasno zašto sam ostala s njim dva mjeseca, iskreno mislim da mi je imponirala to što oralni seks traje toliko kratko - odnosno smatrala sam to svojoj zaslugom.

Uvijek postoji prvi put
Čula sam od frendica za frajere koji su gotovi prije nego su se one ugrijale, no sama se nisam nikad s tim susrela. Sve do jednom... Bio je seksi, zgodan i znao je s riječima, pa sam mislila i da će "znati u krevetu". Kao predigru započela sam s oralnim seksom. Doživio je orgazam bez da je on mene dotaknuo i zaspao odmah nakon. Nisam se više vidjela s njim.

A nije ni došlo do seksa...
Dogovorila sam s jednim dečkom da ćemo se naći u njegovom stanu, a seksualna kemija između nas je bila očita. Započeli smo se ljubiti i pipkati uza zid i brzo se premjestili na kauč. Trljali smo se jedno o drugo, znači ukupno se potrljao pet puta i napravio toliko poteza i svršio je. Nije ni došlo do pravog seksa. Nismo bili tinejdžeri.

Prekidi dulji od samog seksa
To se dogodilo prošli vikend i bio je to naš prvi seks. Predigra je trajala dugo i doista uključivala svašta, a kad smo došli do seksa - katastrofa. Stavio ga je unutra i izvadio van za ravno 20 sekundi. To je ponavljao valjda 100 puta, jer je bio "preblizu" unutra. Htjela sam poludjeti. Mislim, pa dobro neka brzo završi, bit će drugi put dulje, ali ne... Mislim, pa zar ja bolje razumijem kako penis funkcionira nego njegov vlasnik? Na kraju me je vagina toliko pekla i boljela, bilo je suho i iziritirano. Ne samo da nisam bila zadovoljena, već sam završila u bolovima.

Izvor: 24sata