FOTO  Žene diljem svijeta zaluđene gologuzim Vatrenima: 'Ovi Hrvati se nemaju čega sramiti!'

Hrvatska, bazen, kupanje, žene, Vatreni, goli Vatreni, Igor Štimac, gole fotke, Vatreni, nogometaši, žene
Naime, kako piše američki Buzzfeed, hrvatska ekipa izgubila je na otvaranju Svjetskog prvenstva od Brazila rezultatom 3-1, a zatim su se vratili u resort, skinuli i proslavili poraz "kao od majke rođeni" u hotelskom bazenu.

Četvorica hrvatskih reprezentativaca koji su izmamili ženske uzdahe su Dejan Lovren, Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Šime Vrsaljko.

Kako dalje prenosi Buzzfeed, hrvatski nogometaši su zbog objavljenih golišavih fotografija proglasili medijski bojkot i odbili razgovarati s reporterima na Svjetskom prvenstvu.

"Ovo bi trebala postati obvezna tradicija", kazala je Buzzfeedova čitateljica Raina, na što se druga pak čitateljica, Jen, nadovezala komentarom: "Vruće, vruće, vruće!"

"Odjednom mi je stalo do Svjetsko prvenstva u nogometu", "Ovi Hrvati se nemaju čega sramiti", "Hrvatska = zemlja prekrasnih muškaraca", "Totalno shvaćam zašto svi vole Hrvatsku", "Hvala Bogu na Hrvatima", "Od sada navijam za Hrvatsku",... samo su neke od reakcija uzbuđenih čitateljica.

Nadalje, jedna je nadobudno čak zapitala je li se izbornik Kovač također bacio u bazen s njima, te moli da joj "netko kaže da golišave fotografije hrvatskog izbornika kruže internetom".

Čini se kako je ženski dio populacije već odabrao svjetskog prvaka, ali mi bismo ipak voljeli kad bi dobili pravu priliku za revanš protiv Brazila... onu u finalu SP-a... i konačno izbrisali tog nesretnog Nishimuru iz sjećanja.

Jutarnji list