Žena je na tjedan dana otišla na put, a mužu je ostavila zanimljivu poruku s uputama

ljubav
Papir s porukom je objavljen na Twitter profilu, kao i na 9 Gagu, a žena se stvarno potrudila objasniti svoje upute mužu koji ostaje sam doma, dok je ona na putu. Poruka sadrži deset smiješnih točaka, a samo jedna od njih je da ne dovede doma psa u tom kratkom periodu. Evo i ostalih. 
 
"Kćer ti je na fakultetu, ne moraš više ići po nju u školu. Zatvori garažna vrata po noći i kada nisi doma. Ako ih ostaviš otvorena, najbolji scenarij je da će nam doći nepozvani gosti rakuni ili pak lopovi koji će ukrasti tvoje slike. Najgori scenarij je da će ti lopovi ukrasti automobil." Osim toga, napisala mu je i kako kada vani pada kiša mora zatvoriti prozore, ali uputila ga je da se pećnica nalazi pored hladnjaka, u slučaju da se odluči skuhati neku hranu
 
. "Namjesti alarm na 2:00 sata u noći kako bi zatvorio zamrzivač jer ja nisam tamo da to napravim. Pošalji mi svakoga jutra fotografiju napravljenog kreveta i donijet ću ti poseban poklon s putovanja (ne spavaj u gostinjskoj sobi, ako želiš nagradu)." Ipak, najsmješnija su dvije točke. "Nemoj nabaviti psa. Nema me samo tjedan dana" i ona u kojoj mu poručuje da je čistačica također na odmoru ovaj tjedan, dok u zagradi piše da je upravo ona čistačica.
 
Pobrinula se i za hranu pa mu je ostavila sedam kutija pahuljica za doručak, jagode i staklenku kikiriki maslaca, a dodala je kako bi mu to trebalo biti dovoljno. Poručila mu je i da ne troši novac i ne potpisuje se na račune u dućanu dok koristi karticu jer je njezin potpis zapravo samo loša kopija njegovog. Komentari na objavu su različiti. Neki su začuđeni ponašanjem njegove žene, dok je drugima cijela situacija samo smiješna. Većina je ipak oduševljena njihovom vezom. "Njihova je veza odlična. Stalo joj je do njega i poznaje ga bolje nego što sam poznaje sebe. Uz to ima i odličan smisao za humor"

vecernji.ba