Zdravko Mamić: Mamić: Bog je namijenio ženi ulogu majke, a muškarcu ulogu hranitelja obitelji

Zdravko Mamić, zdravko mamić dinamo, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, zatvor, Zdravko Mamić, presuda
... a razgovor se vodio na temu modernih očeva i kako oni pridonose odgoju djece.

- Nažalost ja sam tata koji je radio od jutra do sutra. Odlazio sam u sedam sati ujutro, vraćao se u deset navečer. Viđao sam se s djevojčicama samo prije spavanja i nedjeljom na obiteljskom ručku - kazao je Mamić. Amar i Boris ispričali su kako često uskaču suprugama i pomažu oko sinova te su obojica, za razliku od Mamića, bili prisutni na porodu. Boris se prisjetio kako ga je Doris probudila u četiri ujutro i rekla kako je vrijeme za odlazak u rodilište.

- S obzirom na to da sam Dalmatinac jako teško mi je to palo i kad smo došli u bolnicu, mene je uhvatila glad. Otišao sam u najbliži restoran i naručio biftek, kad odjednom zovu me doktori i pitaju gdje sam, mali samo što nije izašao van. Taj tren sam pomislio, joj pa što ne može još malo pričekati - smijući se, ispričao je Rogoznica.

Zdravko Mamić s divljenjem je slušao Borisove i Amarove priče te im je rekao: - Momci vi ste veličanstveni. Ja ne znam ni osigurač u kući promijeniti, a kamoli pelenu. Uvjeren sam da je prikladnije da mama bude s djetetom, a muž da radi. Bog je namijenio ženi ulogu majke, a muškarcu ulogu hranitelja obitelji. Tako sam ja odgojen, praksa je pokazala da je tako bolje, ali nužda ne pita.

Suznih očiju priznao je kako je zbog posla propustio dio djetinjstva svoje djece, ali da je i sretan jer je zahvaljujući tom poslu uspio omogućiti svojoj supruzi da bude s djecom.

Vecernji.ba