Zbog recesije sve više sponzoruša prisiljeno udati se iz ljubavi

sponzoruše
Tina, Korina i Mia tri su bivše zagrebačke sponzoruše koje su vrlo rano otkrile talent za to zanimanje.

Mislim da je to bilo kad sam prvi put izašla. Dobila sam od staraca 200 kuna za izlazak, a nakon svih popijenih pića tu večer, plaćenih svih ulaznica za klubove i u ono doba skupog taksija, kojim sam sve obilazila, kući sam se vratila s 2700 kuna. Shvatila sam kako imam smisla za taj poziv – objasnila nam je Tina, a Korina i Mia su posvjedočile o sličnom trenutku prosvjetljenja.

Nekoliko godina bilo je sjajno. Kao sponzoruše zaradile su si dosta nakita, automobile, estetske operacije, a Mia, najvrjednija od njih tri, priskrbila si je i stan u centru Zagreba. No dani ponosa i slave brzo su proletjeli, a Tina, Korina i Mia našle su se na brisanom prostoru.

Izlazile smo, žeđale cijelu večer jer nam nitko nije htio platiti piće. Nogometaši su prestali izlaziti zbog Mamićeve zabrane, a poduzetnici su zbog smanjivanja troškova počeli odustajati od dvije, tri ljubavnice te su se vratili suprugama. Više se nije moglo tako – kroz suze će Korina.

Tina, Korina i Mia danas su udane žene. Tina se udala za automehaničara, Korina za konobara, a Mia, kao najvrjednija, za službenika u Zagrebačkom holdingu. Lijepo je udati se iz ljubavi. Nije loše ni za promjenu voditi ljubav s nekim od koga ti se golog ne diže želudac. Mada bilo bi sjajno kad bi ove usrane platnene pelene oprala baba Manda iz Busovače koja bi na crno radila kao služavka u mojoj vili na Pantovčaku – sa sjetom u očima i prljavim pelenama u rukama zaključuje Mia.

http://news-bar.hr