Zbog čega žene zavide muškarcima

žene, muškarci, zaglupljivanje, žene, muškarci, zavist, žene, muškarci, loši dečki, cure, dečki, stvari, pravila, kršenje, cure, dečki
Jutarnji sexy glas

Ovo je definitivno na vrhu liste. Muškarci imaju taj zavodljiv bariton kada se probude ujutru, dok žene završe krkljajući kao žabe. Čak i ako imaju sasvim prosječan glas, prema nekim istraživanjima, ujutru "dobiju" seksi prizvuk od kojeg svaka dlaka na ženskom tijelu stoji uspravno.

Sposobnost da nas utješno zagrle

Nema poricanja. Grljenje muškarca je kao grljenje plišanog mede u prirodnoj veličini. Samo je toplije. I ljudskije. Ne samo da se osjećate kao da će sve biti u redu, već svijet izgleda mnogo sigurnije u tom zagrljaju.

Jede kao prase i ne osjeća krivicu

Jeste li ikad gledali muškarce kako proždiru cijelu veliku pizzu ili ogroman komad mesa? Da li ste ikada čuli muškarca da kaže da je "pun"? Muškarci jednostavno mogu pojesti nevjerojatne porcije i svejedno sagore svaki gram. A još se ne moraju brinuti zbog celulita.

Mogu u toalet gdje god hoće

Žene uvijek razmišljaju o tome gdje će ići u toalet, ako otputuju, recimo, u prirodu ili odu na neki veći koncert. Muškarci uopće nemaju tih problema.

Hormoni im ne variraju

PMS, kontraceptivne pilule, svakodnevne promjene raspoloženja... Žene prolaze kroz toliko hormonalnih promena, da im je i samim teško da se s njima nose (da ne pominjemo njihovo muško okruženje). Muškarci su, s druge strane, potpuno stabilni.

Izvor: komentar.hr