Zavodnici: Za ovakvim muškarcima uzdišu žene

zavođenje, žena, muškarac žena, zavođenje, zavođenje, način, zavodnici, ljubavnici, seks, muškarci, zavodnici, žene, zavođenje, žene, zavođenje, seks, igra, zavođenje, poduzetnik, ljubavnik, način, seks, poruke, napaljena, znakovi, zavođenje, seks prakticiranje, ovisnost, ispovjest, ljubav, hit, internet, zavodnica, ljubav, Privlačnost i ljubav, čvrsta ljubav, ljubavnik, Novac
Zato, ukoliko želite izmamite ženske uzdahe i postanete neodoljivi ljepšem spolu, vrijeme je da ih naučite i savladate.

Romantičan

Ovi muškarci vjeruju u čistu romantiku. Oni ženama poklanjaju cvijeće i čokoladu, a za vrijeme večere pali svijeće. Svoje djevojke često zovu, pa čak i onda kada joj samo žele reći koliko im nedostaju. Zašto su neodoljivi? Žene vole da ih cijene, a romantični tip to jednostavno zna. On se koristi romantičnim gestama kako bi joj pokazao što osjeća. Osim toga, kao bonus, žene se uz ovakve muškarce osjećaju sigurno i opušteno.

Samouvjeren

On apsolutno vjeruje u sebe i samouvjeren je u svakoj situaciji. U javnosti je vrlo uporan. U vezi ovaj tip muškarca nikada nije ljubomoran na druge muškarce. Zašto su neodoljivi? Žene jednostavno privlače samouvjereni muškarci. Osim toga, kako piše Askmen.com, treba imati na umu da, ako vi sami o sebi mislite sve najbolje, i vaša djevojka će isto tako misliti. Samouvjereni tip ne traži ničije dopuštenje i odobravanje, i to ga čini još privlačnijim.

Umjetnik

Umjetnički tip je spontan i živi za trenutak. Često svoju kreativnost koristi prilikom osvajanja žena, pa tako ženi koja mu se sviđa posveti pjesmu ili pokloni joj sliku koju je sam naslikao. Zašto su neodoljivi? Svaka žena želi da se osjeća jedinstveno i posebno, a nema boljeg načina da joj muškarac to pokaže nego da je koristi kao svoju muzu.

Stranac

On dolazi iz daleke egzotične zemlje, govori slatkim naglaskom ili pak ima sasvim jedinstven pogled na svijet. Njegovi društveni običaji i svakodnevno ponašanje mogu biti pomalo neobični, ali on uvijek uspijeva biti šarmantan.

Slobodouman

Slobodouman tip svijetom ide vođen osjećajem i željom za pustolovinom i avanturom. On je možda motociklista ili je jednostavno uzeo nekoliko slobodnih dana kako bi otišao na put. Zašto su neodoljivi? Svaka žena ponekad poželi barem u manjoj mjeri biti buntovnica. Ženama se sviđa takav bezbrižan stav, a stavak nevaljalog muškarca će ubaciti dašak mladosti i ludosti, prenosi Kurir.

Inteligentan i duhovit

On započinje intelektualne razgovore i pažljivo sluša sve što mu se kaže. Društvo bez problema može nasmije svojim pametnim dosjetkama.