FOTO  Zavirite u najpoželjniji planer za žene s made in BiH etiketom – CHICovnik 2016!

CHICovnik, žene

Prvi CHICovnik je predstavljen lani, a jučer je predstavljeno i izdanje planera za 2016.godinu. Ako je suditi po komentarima u proteklih 24h planer se nalazi visoko na ljestvici željenih poklona za nadolazeće blagdane, a sve to zahvaljujući estetski sjajnom dizajnu i sadržaju planera koji se nalazi na skoro 400 stranica.
Crne i bijele pruge su ove godine osnova dizajna, a cvjetovi su zamijenili lanjski krug od čipke. Uz sve to, na naslovnici ćete u zlatotisku naći ispisan tekst 'Za planiranje sa stilom.' koji točno opisuje namjenu CHICovnika. Zlatna boju je izabrana i za tekst koji kaže da se radi o šarmantnom dnevnom planeru za žene sa STAVOM, smislom za HUMOR i fantastičnim CIPELAMA! Na zadnjoj korici ćete naći i džep u koji možete spremiti vizitke, račune i papire.

„Obzirom da je glavna želja naših kupaca bila da svaki dan u godini ima svoju stranicu u planeru, mi smo tu želju spremno i ispunili. Tako naš ovogodišnji CHICovnik ima skoro 400 stranica, unutar kojih ćete za svaki datum naći posebno dizajniranu stranicu s datumom i danom, planer po satima, 'TO-DO' popis, 'Ne zaboravi!' listu te prostor u koji ćete moći upisati vašu inspirativnu izjavu za taj dan. Unutar 400 stranica ćete naći i motivirajuće zadatke i inspirativne ideje za početak svakog mjeseca, zatim menstrualni kalendar, godišnji kalendar za planiranje zdravstvenih pregleda, ali i popis za upisivanje želja koje želite ostvariti u narednoj godini. Naravno, tu je i godišnji kalendar za 2016. i 2017. godinu, a dobar dio naših CHIC dama će uživati u velikom broju praznih stranica gdje ćete moći upisati sve dodatne zabilješke koje želite. Većina vas je željela i da CHICovnik bude manjih dimenzija što smo mi prihvatili kao još jedan zadatak koji smo spremno ostvarili, tako da naše ovogodišnje izdanje dolazi u dimenzijama 12 cm x 17 cm kako biste svoj CHICovnik mogli ponijeti i u najmanjoj torbici.", o CHICovniku ističu na MODAMO.info portalu.

KAKO I GDJE KUPITI CHICovnik 2016.?

CHICovnik možete po cijeni od 15 KM kupiti u malom dućanu s puno stila, MODAMO.kreARTiva Concept Storeu koji se nalazi na Rondou u Mostaru, no i za sve vas kojima Mostar nije blizu - imamo sjajne vijesti!
Ove vas je godine CHICovnik tim odlučio obradovati tako što će vam CHICovnik dostaviti na kućna vrata na bilo kojoj adresi u BiH. Dovoljno je da odete na CHICovnik Facebook stranicu, unesete svoje podatke i u naredna 72h sata možete očekivati poziv njihovog dostavljača koji će doći do vas i uručiti vam vaš CHICovnik za 2016. Plaćanje također napravite pri dostavljanju, tako što ćete dostavljaču koji vas posjeti uručiti iznos od 15 KM + 4 KM za troškove dostave i možete početi planirati svoju sjajnu 2016.godinu na 400 stranica u prekrasnoj bež nijansi posebno dizajniranih samo za vas!

Za planiranje sa stilom! CHICovnik 2016.