Zavedite ga i oborite s nogu kao profesionalka

zavođenje, žena, muškarac žena, zavođenje, zavođenje, način, zavodnici, ljubavnici, seks, muškarci, zavodnici, žene, zavođenje, žene, zavođenje, seks, igra, zavođenje, poduzetnik, ljubavnik, način, seks, poruke, napaljena, znakovi, zavođenje, seks prakticiranje, ovisnost, ispovjest, ljubav, hit, internet, zavodnica, ljubav, Privlačnost i ljubav, čvrsta ljubav, ljubavnik, Novac
U ovaj stil koji predstavlja mješavinu zavođenja i plesa uronila je 1992. godine i ubrzo postala poznata diljem svijeta.

Ostvarila je mnoge zapamćene performanse, među kojima se ističe njen ples za njujoršku Akademiju umjetnosti za vrijeme kojeg je na sebi nosila "samo" dijamante u vrijednosti pet milijuna kuna, a njen zaštitni znak je ogromna čaša za martini u kojoj najradije širi svoju čaroliju.

Važno je nositi hulahopke

Neovisno o tome što radi i gdje je, svakoga dana nosi hulahopke i haltere! Za nju obično pamučno donje rublje jednostavno ne prolazi: "Grozim se same pomisli da neka žena može izaći iz kuće u grudnjaku i gaćicama koje nisu iz istog kompleta Sve bi žene trebale imati crni čipkasti grudnjak koji im savršeno pristaje i jednake gaćice - tange i one klasične - te dobre haltere", savjetovala je Von Teese.

Kada već nosite hulahopke, koristite ih najbolje što možete u napadu na jači spol! "Krajičkom oka snimite objekt svojih želja i izvedite malenu predstavu za njega: namjestite svoje hulahopke, bez obzira trebate li ih popraviti ili ne. Trik je u tome da to pokušate napraviti diskretno - pretvarajte se kao da je njihovo popravljanje najprirodnija stvar na svijetu", otkrila je Dita za britanski Daily Mail.

"Prije odlaska u krevet svake noći vježbam glamurozno skidanje odjeće. Svaki put kada skidam hulahopke radim to na isti način kao i na pozornici", otkrila je Dita.

Zašto ne biste prihvatili njen savjet? Tako ćete osloboditi svoju senzualnu i erotičnu stranu te povećati samopouzdanje (što je najbitnije za zavođenje).

Von Teese nije stranac kada je u pitanju dizajniranje donjeg rublja: prethodno surađivala s Vivienne Westwood i Jeanom Paulom Gaultierom, a sada je 39-godišnja zvijezda lansirala svoju samostalnu liniju za australski Target, nazvanu Von Follies.


Usne koje ubijaju

Dita je mnogim modnim dizajnerima poslužila kao model, zahvaljujući svom izuzetno uskom struku i vintage ljepoti. Naglašava kako, unatoč pretrpanom rasporedu, ne koristi usluge stilista, sama boji svoju kosu i sama se šminka. Ako želite kopirati njen izgled, trebat će vam klasična vintage šminka - crni tuš, svijetli puder za besprijekornu put, neutralna boja sjenila i jarko crveni ruž.

"Važna tajna zavođenja je nanošenje ruža za usne dok vas vaša 'žrtva' gleda. To je posebno učinkovito ako se izvodi polako, gledajući u maleno ogledalo koje inače držite u torbici", objasnila je "kraljica burleske".

Diskretna rasvjeta

Sljedeći je korak svjetlo - ako možete kontrolirati njegovu jačinu, ublažite grubo i direktno svjetlo. Dita u svom domu ima prigušena svjetla kako bi postigla zavodljivu, intimnu atmosferu. Tog se pravila drži čak i u svom ormaru!

Parfem

Neka vaše "oruđe zavođenja" bude i parfem. Svima sigurno u glavi zvoni poznata rečenica Merlinke, koja je rekla kako u krevetu nosi samo nekoliko kapi Chanela No. 5. Nemojte pretjerati s parfemom, neka vas prati suptilan miris...

Završnicu zadajte potezom koji bi vam trebao osigurati uspjeh, tvrdi Dita: kao što se "popravljali" hulahopke, popravite svoju štiklu.

Zamislite da vam je upravo pala sa stopala i da ju ponovno oblačite. To će privući muški pogled na vaš gležanj i noge.

Ove poteze vježbajte dok vam ne postanu prirodni, tečni i uglađeni. Uspjeh je zagarantiran!

Izvor: Ordinacija.hr