Zašto ne odgovara? Tri pravila SMS-anja sa muškarcima

sms, žene, poruke, sms, poruke, SMS poruka, bivše ljubavi
Poslala si mu poruku, a on ne odgovara? Pogledaj sledeća tri pravila SMS-anja i saznaj zašto.
Pošalji SMS, a ne roman!

Da, volimo da pričamo, a slanje SMS-a se nekada pretvori u pravi mali roman (ako jedan SMS sadrži 160 karaktera, veoma često premašimo tu cifru - čak duplo). I onda se čudimo što ne odgovara. Hajde da učimo od muškaraca. Koliko puta si dobila odgovor na tvoj SMS sa jednom ili dvije riječi? Počni i ti tako da se ponašaš. Kada ti pošalje poruku, ponašaj se kao i on i koristi što je manje moguće riječi. Na taj način ostaješ pomalo misteriozna i to će mu pobuditi dublje interesovanje i maštu.

Zadržite samouvjeren i strpljiv stav kada odgovarate na poruku od novog udvarača

Ne pokušavaj da postaviš novi svjetski rekord u tekstualnom odgovoru. Umjesto toga, budi intrigantna. On ne mora znati da su ti oči i prsti "zalijepljeni" za telefon. Dakle, sačekaj bar pola sata prije nego odgovoriš. On će se vjerovatno pitati zašto ne odgovaraš i velike su šanse da će ti poslati još par SMS-ova prije nego mu se javiš.
Ne šalji SMS bivšem. I tačka.

Ovo bi trebalo biti zlatno pravilo SMS-anja. Ne šalji poruke bivšem osim ako nisi realno dovoljno zrela da si apsolutno sigurna da je on "precrtan" iz tvog života. Ne možeš ponovo rasplamsati stari žar pomoću jedne ili dvije poruke... ili tri. I nikada nemoj slati poruke nakon par pića inače - na pomolu je katastrofa.

minimagazin.info