'Zaručnik mi je šest godina lagao da je razveden, pa se vratio bivšoj...'

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij

Kolumnistici The Suna, Deidre, stiglo je pismo žene čija priča je dostojna filma.

"Bio je vrlo iskren u početku, ili sam barem tako mislila. Rekao mi je da je bio oženjen u dvadesetima. Trajalo je nekoliko godina, i iako ima djecu, brak je završio na ružan način i njegova bivša mu ne da da viđa svoju djecu."

Bilo mi ga je žao, piše žena, pa mu je vjerovala.

"Nisam ga pitala puno o tome jer nisam imala povoda da mu ne vjerujem. Radi u logistici pa je često na putu. Navikla sam se da smo često odvojeni. Bili smo skupa šest godina i imali super vezu. Život se nastavio i bila sam presretna kada me zaprosio. Čak smo i odredili datum svadbe u kolovozu. No on je imao prometnu nesreću prije Božića. Bio je OK, ali od njegovog automobila nije ostalo mnogo, pa su mi policajci dali ono što je bilo u automobilu."

Među stvarima koje je dobila pronašla je kuvertu na kojoj je pisao "Mom dragom suprugu" s nacrtanim srcem.

"Odmah mi se smučilo i otvorila sam kuvertu. Bila je to čestitka za njegov 40. rođendan. Njegova žena i dvoje djece to su potpisali. Cijeli moj svijet se srušio. Sljedećeg dana, njegova žena i djeca došli su u bolnicu. Još uvijek je bio oženjen i živio dvostruki život. Poslije toga joj se vratio i rekao mi da ga se klonim. Slomljeno mi je srce i ljuta sam kako me prevario. Zašto mi je to napravio? Znao je i da me bivši partner varao."

Deidre odgovara: "Razumijem koliko podlo ovo izgleda iz vaše perspektive, ali nemojte misliti da to ima veze s time koliko ste vi privlačni. Prevara nema veze s vama, nego s njegovim slabostima. Možete biti sretni da se vratio svojoj supruzi i da nije više vaš problem. On nije osoba u koju ste se zaljubili. Od sutra okrenite novi list. Još ste mladi i ovo vas je oslobodilo da upoznate muškarca koji će vam dati 100 posto svega. Malo poboljšajte svoj društveni život i dajte si priliku da upoznate nekog tko će vas cijeniti."

Vecernji.ba