Zaručnici godinama skrivao svoju prljavu tajnu pa se otkrio na najgori mogući način

zaručnica, zaručnik, varanje
...hobi' jednog 35-godišnjaka koji je sam otkrio svojoj zaručnici da spava s prostitutkama iako to zapravo nije želio.

Naime, 35-godišnji Ty Smith iz Engleske redovito je koristio usluge prostitutki iako je bio zaručen s pet godina mlađom Vikkie Kenward.

Njegova zaručnica nije znala ništa o njegovim ''izletima'' dok jednog dana nije dobila poziv s njegova mobitela. Naime, Ty je tijekom seksa s prostitutkom slučajno nazvao svoju zaručnicu koja je imala što čuti preko mobitela.

Nevjerni muškarac plaćao je 130 funti prostitutkama za seks, dok je za zaručnički prsten izdvojio 10 funti manje.

Zaručnica je nakon toga provjerila njegove telefonske pozive i shvatila da cijelo vrijeme plaća za seks. Kada ga je suočila s onime što joj je doznala, on joj je kazao kako je to učinio samo jednom nakon masaže kako bi dobio ''sretan završetak''.

- Doslovno sam čula kako me moj zaručnik vara. Bila sam u isto vrijeme bijesna i tužna. Srce mi je puknulo, ali bila sam crvena od bijesa - ispričala je Vikkie Kenward koja je svog zaručnika upoznala 2013. godine kada su oboje radili na jednom gradilištu.

Par se zaručio još 2014. no te ove godine Vikkie je postala sumnjičava.

- Stalno je bio na telefonu i nije mi dopuštao da vidim što radi. Neke noći satima ne bi došao kući, a ne bi mi objasnio gdje je bio - rekla je ona.

Kada je doznala što radi, Ty ju je uvjeravao da je bolje da ju je varao s prostitutkama.

- Pravdao se da mu one ništa ne znače, da je to samo seks - ispričala je prevarena djevojka koja je nevjernog zaručnika ostavila i sada je u potrazi za novom ljubavi, ali ovoga puta s muškarcem koji ne uživa u plaćanju seksa.

vecernji list