Zanosna Severina poglede mami i dok gura kolica

Severina će sutra nastupiti na velikom sarajevskom koncertu Kemala Montena, a vrijeme do koncerta krati šetnjom sarajevskim središtem grada. Iako se skrila iza tamnih naočala, Severina nije mogla proći nezapaženo. Poglede su posebno privlačila kolica u kojima je gurala sina Aleksandra.

Kao i mnoge druge majke, i Severina je jedva dočekala sunce u ovim krajevima da uživa u šetnji sa svojim sinčićem. U šetnji nije bila sama; društvo su joj pravile još dvije majke sa svojom djecom. Nema sumnje da među mladim ženama nije nedostajalo tema za razgovor.

Svako malo Severinin pogled se zaustavljao na nekome od zanimljivih izloga, ali šoping nije pao - šetnja im je ipak bila draža. Da je maleni Aleksandar uistinu dobra beba, pokazuje i to što je sasvim mirno sjedio u kolicima i promatrao svijet oko sebe.

Čini se da je Severina ljubavnu priču s Milanom Popovićem uspjela ostaviti iza sebe i okrenuti se budućnosti. Najveće zadovoljstvo joj je sin Aleksandar kojega svuda vodi sa sobom pa je tako maleni upoznao i Sarajevo.

Tportal.hr