Začinite svoj ljubavni život: super savjeti za najbolji jutarnji seks

seks navike, jutro, savjeti, seks navike, vrste, samci, seks navike, seksualni apetit , tantra, seks navike, žene, muškarci
Za većinu ljudi glasni, iritirajući alarm za buđenje najgori je zvuk koji mogu čuti. Zašto onda ne biste grubo buđenje pretvorili u erotski užitak? Jer... znanstvenici su tako i onako dokazali da su ljudi, koji započnu dan seksom, generalno puno zdraviji i sretniji od ostalih. Seks ujutro u vašem tijelu pomaže otpustiti oksitocin, zbog kojeg se osjećamo sretniji i povezaniji s partnerom. Osim toga, jutarnji seks može ojačati imunitet podizanjem razina IgA, antitijela koje štiti od infekcija, a dosezanje orgazama otpušta kemikalije koje povisuju razine estrogena, koji poboljšava izgled vaše kože i kose. Sve ovo zaista je dovoljno da čak i najveće spavalice svog dragog zgrabe ujutro u strastveni klinč! A kada je u pitanju jutarnji seks, ovi savjeti pomoći će malo začiniti akciju među plahtama.

Priuštite mu seksi buđenje

Namjestite da vam kao alarm za buđenje svira nježna muzika i čim se probudite skinite pidžamu. Zatim isprobajte ovaj trik. Dok leži na leđima, stavite svoje dlanove na njegova bedra, s palčevima usmjerenima njegovom međunožju. Masirajte ga palčevima sporim, ali čvrstim pokretima polako prema gire. Prema drevnoj akupunkturi ovo će potaknuti krvotok i potjerati krv u njegov penis, a to će biti zaista ugodno buđenje za njega. Tek kada vas vidi golu? Dobra zabava je zagarantirana!

Osvježite - sebe i njega

Nakon buđenja iskradite se do kupaonice i operite zube, jer to neće samo pomoći sa zadahom... Ne samo da će vam poljupci biti slatki i mentolasti, već će pepermint njemu dati nov i osvježavajuć osjet prilikom oralnog seksa. Možete isprobati i s mentol bombonom. Fokusirajte se na glavić penisa i mošnje, dva područja prepuna završetaka živaca. I još jedan savjet: mentolu treba nekoliko minuta da počne djelovati, pa budite strpljivi, možda to neće osjetiti iste sekunde.

Uživajte u pogledu

Jedna od stvari zbog kojih je jutarnji seks poseban jest što je vani svjetlost, a seks na dnevnom svjetlu ima posebnu čar. Iako možda ne prikriva mane, nemojte dozvoliti da vaše nesigurnosti stanu na put posebnom užitku. Odbacite pokrivače i pokažite se partneru u punom sjaju. On će uživati u pogledu i neće mu smetati malo celulita ili kilogrami viška. Uživat će u vama, a i vi ćete uživati u pogledu na njega. Istraživanje na Sveučilištu Emory pokazalo je da žene vizualno jednako uzbuđuje kao i muškarce

Iskoristite genetiku

Tijelo vašeg dragog tako je programirano da želi seks ujutro ("Zdravo, jutarnja erekcijo!"). Dok spava, testosteron koji će koristiti tijekom dana akumulira se. Od kada se probudi, i u naredna tri sata "puca" hormonima. Nemojte dozvoliti da propadnu! Skočite na njega i zadovoljite sebe i njega!

Probudite urođene strasti

Ako vam baš i nije do seksa ujutro, nemojte se siliti, no, isprobajte ovaj trik: mazno se pritisnite o njega i udahnite miris njegovog tijela. On će mirisati muževno, a njegovi feromoni trebali bi u vama probuditi želju za seksom. Prema znanstvenicima sa Sveučilišta Pennsylvania, prirodni muški miris dokazano potiče ženski libido.

Lagano za lijena jutra

Za jutra kada vam je teško probuditi se do kraja, isprobajte pozu u kojoj se ne morate previše truditi - žlice! Oboje ste na boku, vi ste mu okrenuti leđima. Podignite nogu kako bi lakše ušao u vas i dozvolite mu da rukama istražuje vaše tijelo i podražuje klitoris. Ne garantiramo da se stvari neće ubrzo zahuktati!

Seks na brzaka - savršeno za zaposlene (a i sve ostale)

Jutarnji seks ne mora biti maratonski. U stvari, jutra su savršeno vrijeme za brzinski, spontani (ili manje spontani) seks koji podiže razinu otkucaja srca i adrenalina. I takav brzinski dovoljan je za sve pozitivne koristi jutarnjeg seksa!

Zaskočite ga kada to najmanje očekuje - dok izlazi iz tuša, oblači se ili priprema doručak. I slobodno možete preskočiti predigru. Istraživanje objavljeno u časopisu The Journal of Sexual Medicine pokazalo je da se žene, kada ignoriraju smetnje (primjerice televizor, računalo ili mobitel), mogu napaliti već i za samo 30 sekundi. Isto tako, znajte da "na brzaka" ne znači uvijek seks do kraja. Strastveno ljubljenje, šlatanje ili ako mu samo dozvolite pogled na vašu golu stražnjicu, dok spustite ručnik na pod nakon tuširanja, postići će puno u podizanju libida i paljenja plamena strasti

zena.hr