Za ove žene kažu da su najljepše, no pripazite - ovo morate znati prije nego krenete u ozbiljno zavođenje

ljubomora zavođenje
No, kada izlazite sa jednom takvom, postoje određene stvari koje bi svakako trebali znati, ili biste se, u najmanju ruku mogli provesti loše, detaljno u tekstu navode i daju upute na portalu poskok.info.

1. Prva stvar koju treba znati o vašoj Slavenki je sljedeća: Ima li ili nema starijeg brata. Slaveni imaju tendenciju da patološki štite svoje mlađe sestre načinima na koje jednostavno ne možete zamisliti. I to jednako vrijedi za sve Slavene, bili oni sjeverni, srednji ili južni ma kojoj vjeri pripadali. Brat Slaven će vas naprosto prebiti izradite li mu ili ponizite sestru.

Osveta može uključivati ​​različite vrste borilačkih vještina, Budete li sretniji dočekat će vas tek razbijen automobil ili ako ste totalni sretnik dobit ćete samo upozorenje da ćete jednog dana biti kažnjeni ako je 'mala sestra' imala problem sa sobom. Važno je znati da Stariji brat ima prema nepisanom slavenskom zakonu pretući vas bez ikakvog razloga. Čak i ako je njegova sekica potpuno zadovoljna vašim ponašanjem. Čak štoviše, ako vas previše hvali dobit ćete i više batina. Stoga je najbolje za početak veze sa Slavenkom da ostanete anonimni. Ne postojite.

2. Druga stvar koju trebate znati su određene činjenice o njenom ocu. Tijekom sastanka i upoznavanja on će vam za početak stisnuti ruku do točke pucanja, provjerit će jeste li muškarac i dovoljno jak za njegovu kćer, te će naglasiti da je ona njegovo 'slatko malo sunce'. U slučaju da se nešto dogodi njoj, on ima lopatu, automobil i dobar alibi u bilo koje vrijeme. Nakon što utvrdite gradivo, on će vas zagrliti kao da vas voli više od bilo koga, i nasut će malo rakije za vas. To malo znači oko pola litre. Ostanite na nogama. Popijte dosta ulja prije susreta jer ako padnete pod stol otpisani ste.

3. Treća stvar, pročitajte dosta literature o oružju. Slaveni su puni ljubavi za oružjem i morate znati pričati na tu temu. Uostalom to će vam dobro doći da procijenite svoje mogućnosti u slučaju bijega.

4. Kada ste je napokon zaveli, postoji jedna stvar koju treba razumjeti. Ona je ta koja nosi hlače u vezi, i bez obzira što ćete svojim prijateljima pokušati pojasniti da niste papučar, kad te zove na telefon vrijeme je za 'gibanje'. Argument neće pomoći.

5. Tijekom studenog naučite napraviti ajvar, a većinu svog dana osigurajte slobodno za pečenje paprika. Ako budete imali sreće, poslat će vas u dućan po još ajvara ili da kupite još tegli. Tada izaberite neki udaljeniji da malo odmorite.

6. Kada dobijete dijete, bit ćete ponosni otac i glavni čovjek koji govori svima kako je njegov sin / kći krasna ili krasan i kako će biti poznat, bogat i svakakve stvari. Vi i vaš kum ćete napraviti popis vlastitih imena za bebe. Ne zamarajte se tim, taj popis će završiti u kanti za smeće jer je vaša Slavenka već odlučila o imenu, i ti kao otac, nemaš nikakve veze s tim.

7. I zadnja stvar koju trebate znati... Iako ona neće pokazati to na prvu, vi znate zašto je ipak na kraju volite. Slavenska djevojka najstrastvenija je u cijelom svijetu. Kad vas voli, biti ćete jedini čovjek u njenim očima. Bez obzira na to kako to izgleda, kad ga se svodi na odabir između vas i sveg ostalo, budite sigurni da je davno ona već napravila taj izbor. A ako kojim slučajem ne poštujete taj izbor, e u tom trenutku njen brat, onaj s početka priče, ponovno ulazi u vaš odnos.