FOTO/VIDEO  YouTube u plamenu, svi žele pogledati novi spot Nine Badrić!

Nina Badrić, spot, novi spot, Nina Badrić, Mostar, Nina Badrić, koncert, Nina Badrić

Popularna pjevačica Nina Badrić prije nekoliko je dana objavila novu pjesmu pod nazivom 'Više smo od prijatelja' koju je specijalno za nju napisao Dino Šaran (Letu štuke). Snimanje ovog ljetnog hita obavljeno je u Sarajevu u studijima Longplay i Bedroom, a zanimljivo je da je Ninine prateće vokale otpjevala hvaljena bosanska glazbenica i prijateljica - Maya Sar.

Dodatni 'groove' samoj pjesmi daju puhači iz Skoplja - Trajče Velkov (truba), Vilhem Memedov (tuba) i Kiril Kuzmanov (alt saksofon).

Od trenutka kada je osvanula na Soundcloudu i YouTubeu, pjesma je u vrlo kratkom periodu preslušana ukupno više od 100.000 puta.

Videospot je snimio redatelj Darko Drinovac, s kojim je Nina surađivala i na spotovima za pjesme 'Dodiri od stakla', 'Moje oči pune ljubavi', 'Čežnja'...

Snimanje je obavljeno početkom mjeseca na zagrebačkim ulicama i u privatnoj kući na Pantovčaku. Novi ljetni spot izuzetno je vizualno atraktivan, lepršav i optimističan baš kao i sama jesma 'Više smo od prijatelja'.

Unatoč visokim temperaturama u Zagrebu, za vrijeme snimanja, Nina je izgledala besprijekorno, za što je zaslužan tim sačinjen od šminkera Saše Jokovića, stilista Marka Grubnića i frizera Mije Majhena.

Jutarnji list