Vratite strast u vaš odnos

seks ljubav, Rano buđenje, seks u autu, strast, veza
Sve je ustajalo. Dižete se rano, doručkujete, idete na posao, vraćate se, gledate televiziju, tuširate se, idete u spavati. Takav način života je ubojica strasti, seks također postaje jednoličan i ozbiljno prijeti završetku veze.

Evo nekoliko načina kako vratiti strast i spasiti vezu.

1. Rano buđenje
Ako ste vi i vaš dragi, ljudi od jutarnjeg seksa probudite se ranije. Samo dvadesetak minuta je dovoljno za brzi seks kojim ćete unijeti dinamiku u vezu i život. Nekoliko minuta sna manje neće utjecati na vaš umor, ali će zato pozitivno djelovati na vaš odnos s partnerom.

2. Seks u autu
Mislite da je seks u autu rezerviran za tinejdžere? E pa varate se. Iako se imate gdje seksati, a ne kao prije kada ste se hvatali u skrivenim kutevima, ponekad je dobro seksati se na mjestu i u trenutku kad mislite da to nije primjereno. Noć je, gužva na cesti. Stanite sa strane, uhvatite dragog i pazite da vas netko ne vidi.

3. Hodajte gola
Iako sebi niste savršeni, njemu jeste. On ne vidi vaše bore, strije, celulit i slične 'napasti' koje vam prve upadnu u oko. Ako živite sami, češće hodajte goli jer to će definitivno rezultirati seksom. Samo dalje od prozora i znatiželjnih susjeda.

4. Nepredviđenost
Malo izađite iz svoje svakodnevice. Ne morate sad vrištati kako želite seks, iako ni to nije loše, već 'peckajte' dragog i navedite ga na maženje. Lupite ga po stražnjici, namignite mu, obucite se zavodljivo, ali opušteno. Krećite se lagano i gledajte ga dugo i duboko. Zaskočit će vas.

5. Razgovor
Ako ništa ne upali te vi i partner i dalje spavate na odvojenim stranama kreveta, pokušajte razgovorom. Iako to nije najlakše na svijetu te staviti upitnik na 'seks' može izazvati lošije posljedice, možda je to jedino rješenje. Kod nekih parova razgovor o seksu je rezultirao uspješnim povratkom strasti. Možda ste i vi jedan od tih, zato se opustite te popričajte o svojoj intimi.


urbancult.hr