Vratio se s odmora i u stanu zatekao orgije s debelim ženama i plišanim životinjama

odmor, orgije, šok
No, nije bilo tako. Teman je neznajući pristao na to da njegov stan postane poprište raskalašenih orgija na kojima je, između ostalog, zatekao nekoliko debelih žena i plišane igračke.

Iznajmljivanje stanova putem Airbnba uobičajena je praksa, a David Carter kojem je stan iznajmljen ocijenjen je najvišim ocjenama pa nije bilo razloga za sumnju. Tim više jer je Carter najavio da će u stanu biti njegova rodbina koja u New York dolazi zbog vjenčanja.

Ipak, ispostavilo se da se njegova "rodbina" odazvala na oglas koji je Carter objavio na Twitteru u kojem je sve zainteresirane (a posebno "velike lijepe žene") pozvao na orgijanje u Temanovu stanu.

Teman je sasvim slučajno otkrio prave Carterove namjere kada se nakratko vratio kako bi pokupio svoju prtljagu.

"Najgori dio interneta bio je u mom stanu", rekao je Teman kojem su zamjerili i susjedi koji su se požalili zbog buke i kojem prijeti iseljenje.

"Morao sam pozvati policiju da istjeraju ljude iz mog stana. Stanodavci me žele iseliti, a ni ja se više u stanu ne osjećam dobro jer stotine ljudi znaju moju adresu i vjerojatno misle da se ovdje održavaju 'seks festivali'", napisao je Teman na Tumblru.

Carter je, s druge strane, uvjeren da nije učinio ništa loše, a Airbnb ugasio je Carterov profil i platio određeni iznos Temanu kako bi pokrio nastalu štetu.

Index.hr