Vodič za 'zločeste' djevojke: Volim te, ali sebe volim više!

prijateljice, test, žene, strahovi, muškarci, žene, stvari, žena, muškarci, muškarci, žene, laganje, žene, tajne, zločaste djevojke, odnos, ljubav, stvari, djevojke, muškarci, žene, veza, laži, žene, izgled, muškarci, varanje, načini, ljubav, špijunaža, stvari, dečko, bivši, Liamu Coughlanu , dvostruki život, žene, muškarci, privlačnost, žene, udaja, žene, nevjera, poklon, stvari, žena, šutnja, brak, spas, prevara, žene, muškarci, stvari, žene, muškarci, pronalazak, nevjera, preljub, preljubnik, žene, zablude, vjerovanje, cure, uleti, kolekcija, varanje, razlozi, ljubav, ljudi, razlike, ljubav, muškarci, žene, mušakarci, žene, stvari, sramota, dnevnik, gradska cura, žene, prevara, greške, žena, žene, tajne, priče, obljuba, preljuba, partneri, bračne vode, prekid veze, prijateljice, tipovi, dečko, cura, šutnja, varanje, žene, preljub, ljubomora, žene, partner, partnerica, očekivanja, preljub, mit, nevjera, istraživanje, ljubav, granica, nevjera, istraživanje, pa
Jedno od njih izrekla je Samantha Jones iz serije "Seks i grad", a ono glasi: "Volim te, ali sebe volim više!"
Ako se prepoznajete u ovim riječima, vjerojatno spadate u takozvane zločeste djevojke koje se ne žele vezati jer uživaju u eksperimentima, ali i u tome da jači spol "vrte oko prsta" unoseći manje emocija u odnos sa muškarcima.

Ali, i tu postoje pravila igre ako želite biti dosljedni. Evo nekih:

NOSITE SVOJE KONDOME

Dužni ste zaštititi sebe, ali i druge. Zato se nemojte oslanjati na seksualnog partnera u nadi da će se on pobrinuti za zaštitu. Kad već znate što hoćete, osim novčanika, ključeva od stana, minimuma šminke, u torbici uvijek morate imati i kondome.

POSLIJE SEKSA NE ČEKAJTE DA SE JAVI

Bili ste zajedno, seks je bio odličan, a on se ne javlja. Nema razloga očekivati ​​poziv. Dobile ste strastvenu noć za pamćenje, više niste ni očekivale. Prave "zločeste djevojke" idu dalje, nema kajanja, suza, čekanja da se javi, a ni pitanja što bi bilo kad bi se javio.

LJUBAVNI ŽIVOT DRŽITE ZA SEBE

Mada je ponekad teško povjerovati, žena zna biti najveći neprijatelj ženi. Ukoliko prijateljicama priznate imati više seksualnih partnera istovremeno, mogu pomisliti da niste u stanju pronaći dečka koji bi vas volio i želio samo za sebe. Ili vas doživjeti kao nesigurnu osobu s manjkom samopouzdanja. Napravite razliku između poznanica i provjerenih prijateljica. Ovih drugih je veoma malo, ali s njima možete pričati o svemu bez straha od nerazumijevanja, prezira ili odbacivanja.

STOP OŽENJENI

Obara vas s nogu fizičkim izgledom, čak i dugo nastoji flertati s vama, i sve bi to bilo OK da nije oženjen. Pustite ga da suprugu vara s nekom drugom, a ne s vama. Uvijek možete naći šarmantnog, zgodnog i slobodnog muškarca koji vam može pružiti maksimum. Pod obavezno izbjegavajte seks s nadređenima jer biste, kad "pukne" ljubav, mogli postati meta tračeva na radnom mjestu, ako već niste, ali biste mogle ostati bez posla. Igrajte pametno.

portaloko.hr