Vjerovali ili ne - ova beba je rođena dva puta!

trudnoća, beba
Iako joj je to bila treća trudnoća, Margaret je nije htjela prekidati, iako su joj doktori rekli da postoji mogućnost da tumor ubije plod, prenosi alo.rs.

Nažalost, prognoze doktora pokazale su se istinitima.

Kako je plod rastao, rastao je i tumor. Beba je bila ugrožena i povremeno se prekidao dotok krvi, jer se tumor borio da 'uzme sve'. Kada je Margaret ušla u 23. tjedan trudnoće, bebi je počelo otkazivati srce.

No, tada se dogodilo pravo čudo. Tim doktora odlučio je operirati Margaret! Odlučili su otvoriti Margaretin trbuh, poroditi mamu, ukloniti tumor sa malene Lin, te potom vratiti bebu u trbuh kako bi 'dogurala do termina'.

Iako je to bila operacija visokog rizika, hrabra majka htjela je pružiti šansu bebi da živi. Naposlijetku je ušla u salu.
Operacija je trajala punih pet sati. Doktori su otklonili dio tumora da bi je poslije toga vratili u maternicu i sve zašili.

Margaret je ozbiljno shvatila sve savjete i nakon operacije se pridržavala svega što su joj rekli! Uporna i hrabra dogurala je do 36. tjedna kada su je opet uveli u sali - ali da je porode!

Margaret je 6. lipnja ove godine postala majka predivne djevojčice Lin. Iako je bila sitna, imala je svega 2,5 kilograma na porođaju, sa bebom je bilo sve u redu. Nekoliko dana nakon rođenja, doktori su malenu ponovno operirali kako bi uklonili dijelove tumora do kojih nisu mogli doći prvi put. Nakon nekoliko tjedana beba je puštena kući.