VJENČANJE KOJE JE ZGROZILO SVIJET: Ovakvu mladenku još nikad niste vidjeli.

Las Vegas, vjenčanje, mobitel, udaja, djed
I zato Las Vegas pamti nevjerojatne stvari, ali da muškarac oženi svoj mobitel, e to se vjerojatno ne bi dogodilo ni u novom nastavku kultnog Mamurluka jer bi filmski studio zaključio da je scenarist debelo pretjerao.

Šalu na stranu, ali Aaron Chervenak je prvi čovjek koji je i zaista oženio svoj telefon.

Izabrao je iPhone najnovije generacije, a Aaron se uspio samo simbolično obavezati na vječnu ljubav, jer zakon u Nevadi (još uvijek) ne dopušta bračnu vezu s "intimnim stvarima i predmetima".

Poruka koju Aaron ovim vjenčanjem šalje je istovremeno i smiješna i zabrinjavajuća.
Micek mali

"Naravno da nije isti osjećaj kao kad se vjenčate s osobom, emotivna veza je potpuno drugačija. I ovaj brak je simboličan jer ga ni zakon ne podržava, ali je poruka jasna. Ovi mali uređaji postali su izuzetno važni svima nama, a ovaj brak pokazuje koliko je to zaista uzelo maha", rekao je uzbuđeni mladoženja.

"Ljudi su toliko vezani za svoje telefone i žive s njima non-stop. S telefonom su 24 sata, idu s telefonom na spavanje i prva su stvar koju vide ili uzmu u/za ruke ujutru kad se probude", dodao je.

Aaron je svijetu želio poslati poruku koja će im ukazati na to koliko vjeruju i koliko su zaslijepljeni gadgetima, a da bi to napravio došao je čak iz Los Angelesa!

net.hr