FOTO  Vjenčanja Miss Universe: Natalija Prica i Marijana Kužina

miss, Miss Universe Hrvatske, udaja, Natalija Prica

Lijepa Natalija i njezin suprug, koji je zavrsio Medicinski fakultet u Zagrebu i trenutno je na specijalizaciji iz otorinolaringologije i kirurgije glave i vrata vjenčali su se u crkvi Blažene Djevice Marije u Zagrebu, a svadbeno slavlje održano je u hotelu Sheraton. Budući da oboje vole putovati za medeni mjesec odabrali su Madrid u koji su već otputovali. Razgledavati će znamenitosti i putovati do obližnjih gradova.
"Madrid mi se jako sviđa, predivan je, odlična je hrana i prekrasna mediteranska klima", kaže lijepa Miss.

Natalija je diplomirala na Stomatološkom faktetu u Zagrebu, a kao Miss Universe Hrvatske dobila je glavnu nagradu poslijediplomski studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta. Trenutno završava smjer General MBA i radi kao stomatolog u zagrebačkom Domu zdravlja.

Još jedna Miss Universe Hrvatske nedavno je uplovila u bračnu luku. Marijana Kužina, Miss Universe Hrvatske 1999 sretnija je nego ikad. Udala se u Sloveniji u Šlovrencu u Goriškim Brdima na intimnoj ceremoniji na imanju Kabaj - Morel. Ona i njezine preslatke kćeri djeveruše nosile su haljine omiljenog hrvatskog dizajnera Ivana Alduka.
Sa suprugom Damjanom Žugeljem Marijana živi u Zagrebu gdje trenutno radi kao vizažistica u svojoj firmi Colorwizz.