Vitko tijelo + velika plaća + dobra guza = savršena žena

žena, savršenstvo, žena, kosa, krevet
Visok libido, vitko tijelo, zavodljiva stražnjica i veća plaća na listi su najpoželjnijih karakteristika, piše broj1.hr.

Suprotno uvriježenom mišljenju, veliki broj muškaraca priznao je da bi voljeli djevojku koja zarađuje više od njih, ima veći libido od njih i izgleda bolje od njih.

"Savršen paket!", Kaže jedan od ispitanika.

Pojedine nije bilo stid priznati da im ne bi smetalo da ih djevojka uzdržava.

"Volio bih da zarađuje više od mene. Tada bih mogao napustiti posao jer sam lijen. Muškarci su općenito lijeni. Moja idealna djevojka bi trebala biti nnepodnošljivo lijepa, podnošljivo glupa i dobra u krevetu", naveo je drugi ispitanik.

I dok je većini muškaraca fizički izgled na prvom mjestu, drugi ipak pokazuju malo veću zrelost pa navode obrazovanje, jednostavnost i smisao za humor kao osobine koje najviše cijene.

Oduvijek se mislilo da muškarci svoje žene vole "držati" u kući. Međutim, izgleda da je moderno doba stvorilo muškarca širokih shvaćanja koji žele ženu koja ima uspješnu karijeru.

Naime, većini ispitanika ne bi smetalo da pored sebe imaju uspješnu poslovnu ženu. U isto vrijeme bi ta žena trebala biti posvećena obitelji i dobra majka.

"Kada obaveze oko djece i kuće preuzmu oba partnera, takva veza puno uspješnija", naglašavaju ispitanici.

Da su muškarci kontradiktorni pokazuje i sljedeći podatak. Vitko tijelo da, ali dijete i zanovijetanje o kalorijama ne.

Oko jedne stvari se skoro svi ispitanici slažu: "Dobar seks je osnova dobre veze!"