Više od trećine žena priznalo da im je seksualni život bio bolji s bivšim partnerima

U nedavnoj je anketi 38 posto žena priznalo da su najbolji seks imale upravo u zadnjoj vezi, dok je to isto potvrdilo svega 29 posto muškaraca, prenosi Daily Mail.

Seksualna stručnjakinja Tracey Cox kaže kako ovakvi rezultati nisu iznenađujući jer ljudi su svoj seksualni život skloni promatrati na "trava je zelenija kod susjeda" način.

 "Žene se ne udaju za muškarce s kojima imaju izvrstan seks, već za one koji imaju neke senzibilnije atribute poput odanosti i potencijala za dobro očinstvo. Dobivam puno emailova u kojima mi žene priznaju kako vole svoje muževe, ali često fantaziraju o seksu sa svojim bivšima. Ne pokazuju žaljenje zbog svojeg izbora, ali nedostaje im seks koje su imale s prijašnjim partnerima", izjavila je Tracy.
Također, oba su se spola složila da seks postaje sve bolji s godinama, a samo sedam posto njih svoje je prve ljubavi okarakteriziralo kao najbolje ljubavnike. Složili su se i u tvrdnji da se usputni seks za jednu noć ne može mjeriti s vođenjem ljubavi .

 Rezultati su pokazali da žene postaju seksualno agresivnije i daleko spremnije priznati nezadovoljstvo svojim trenutačnim seksualnim životom.
Muškarci su pak skloniji eksperimentiranju pa je tako 26 posto njih priznalo da im je najbolji seks bio onda kad su isprobavali nešto novo sa svojim partnericama, dok se istim složilo 17 posto žena.

Začuđujuće, seksualne su igračke bitnije muškarcima (25 posto) nego ženama (14 posto).