VIDEO  Žana izbacila Nikol, Ava nabacila opasni minjak

farma
Žana Štrbac se po treći put našla u dvoboju i opet pobijedila. Kao druga duelistica odabrala je dvoboj guranja kola, a gotovo u sekundi je uspjela izbaciti Nikol iz igre.

  • PIXSELL
Neven Ciganović koji je novi gost na Farmi otkrio je u live emisiji Nikolini Pišek koji su njegove misije.
"Pokušat ću zavesti Branka Marić Mutti da napokon preboli Olivera Dragojevića, spaliti šljašteću jaknu od Nikol Bulat te pregledati luleke muške populacije da nisu dobili neke bakterije", rekao je Cigi koji se našalio kako na Farmu nosi tangice.
Otkrio je kako nema iskustva s farmom, ali da ima s vrtom.

  • PIXSELL
"Kako svi znaju živim u malom šarmantnom stanu od 40 kvadrata i ponekad berem tratinčice u vrtu", našalio se na račun napisa da je u krizi 'otkrivši' kako mu unatoč tome što je objavio svoj žiro račun nitko nije odlučio pomoći. Pa ni poslao neku plazmu.



Alka Vuica, koja je bila gošća na Farmi prošli tjedan, je pak šalom dočekala ogovaranja Iva Amulića koji je rekao kako je ona bila prenakićena kao božićna jelka.

"Svjetlila sam da ih razveselim, došla sam im kao božična bakica", rekla je Vuica.

U studiju su se našli i Ava Karabatić u minjaku koji je više otkrivao nego pokrivao i Kristijan Curavić Kike koji nisu prestajali 'plakati' za Farmom.

  • PIXSELL

Kike je otkrio kako ga doktori svaki dan 'pikaju' te da se pokazalo da je gubio osjećaj u rukama zbog toga što je previše pilio drva, a ne zbog stare ozljede leđa kako se to isprva mislilo.



Na tapeti se ovaj put našla Nikol Bulat koju je dobro 'oprao' bivši menadžer Dževad Zahirović koji je za nju rekao da je lažljivica, ali je ipak dodao i da nije beskrupulozna, pa čak i da je draga.

Ante Gotovac se pak branio kako nije slavio svoj razvod jer je to bio jedan od njegovih najvećih gubitaka, ali je ipak dodao da je on sada slobodan dečko i da je to tulumom javno objavio.

Nakon što se Cigi pridružio farmerima Drele je otkrio kako je stilist došao na Farmu proslaviti svoj 40. rođendan, a potom je stiglo i iznenađenje za sve: došli su svirači koji su romskom glazbom zapalili atmosferu. Farmeri su se odmah počeli penjati po stolu, samo slavljenik nije bio baš najsretniji već se držao po strani i držao ruke blizu ušiju.

Ava Karabatić je nakon prošlotjednog izlaska s Farme uživala u delicijama koje su je dočekale u hotelu te je zaključila jasno i glasno: 'Nisam carica nego kraljica, tako se osjećam'. Nakon što se okrijepila Ava je izašla tulumariti s ocem u minici.

net.hr