VIDEO:Seksi voditeljica vremenske prognoze na OBN-u skinula se za klik

22.11.2010

Lana Dramičanin već neko vrijeme vodi vremensku prognozu na OBN televiziji. Tijekom vremenske prognoze gledateljima daje korisne savjete te se oblači u skladu s nadolazećim vremenom. Tako, primjerice, ako je hladno Lana će odjenuti suknjicu i košuljicu do iznad pupka.

No, ako idu ljetne vrućine Lana će se bez imalo ustručavanja televizijskim studijem prošetati u kupaćem kostimu. Vitka, visoka i zgodna voditeljica odlučila se skinuti i za prosinačko izdanje časopisa Klik. Osim fotografskog editorijala snimljen je i kratki prilog. Na njemu se može vidjeti kako je Lana razigrana, ali i zavodljiva djevojka koja zna što radi pred kamerama, kako privući pažnju i zadržati svoje gledatelje.

U intervjuu za Klik izjavila je kako prognozu nekad predviđa tako da gleda u bob, a nekad u grah, ali kristalnu kuglu tek pokušava savladati. Lana predviđa kako bi toples, ako bi se ikad igdje uveo kao dress code na poslovnim sastancima, oduševio političare i poslovnjake, ali nažalost, takvu budućnost zasad ne vidi. Ipak, smatra kako bi i Hrvati mogli dobiti svoju Lanu za vremensku prognozu ako dovoljan broj pretplatnika uputi zahtjev Upravi HTV-a jer bi tada morali pristati na njihove zahtjeve i izaći u susret ljudima koji za TV pretplatu i plaćaju.

klik.hr

Tagovi: lana klik

loading...