VIDEO  Moralesica se hvali da nikad ništa nije radila

farma

Elio Pisak je kao drugi duelist izabrao dvoboj piljenja i drugi put uspio poslati suparnika doma. Nakon izlaska Popović je rekao kako je iscenirao cijelu priču jer na Farmi nije našao srodnu dušu te da se nije zbilja potrudio oko dvoboja jer je čuvao ruke.

No prazno mjesto Daniela Popovića popuniti će izazivači: Maja Morales, Ava Karabatić, Ivan Hrvatska i Antonio Marušić koji su zagrijali studio svojim izjavama.

Na pitanje hoće li ovaj put zasukati rukave na Farmi povratnica Maja Morales dala je vrlo iskren odgovor nakon čega ju je publika nagradila burnim pljeskom.

"Nisam u životu nikad ništa radila pa neću ni sada sigurno", rekla je Maja Morales koja je otkrila i kako se na Farmu vraća kako bi iživcirala farmere, ali jer vani nije uspjela zadovoljiti svoje potrebe pa ide provjeriti što je propustila. Na kraju je zagolicala maštu dodavši kako ovaj put ide do kraja.



Njen menadžer Ante Gotovac se također nije libio velikih izjava pa je tako na pitanje što će savjetovati Maji da napravi ako se zaželi muškaraca na Farmi odgovorio:
Neka bude mudra. Ja sam spreman na sve, ne bi bilo dobro da uletim na Farmu sa automobilom", ustvrdio je Gotovac.

Ništa manje provokativna nije bila ni druga izazivačica Ava Karabatić koja je također rekla kako ide do kraja.
"Spremna sam na sve i svašta. Bez cenzure. ", rekla je Karabatićka.

Atmosferu je do usijanja digla i Nikolina Pišek koja se borila sa svojom ultra kratkom haljinicom koja se s vremena na vrijeme zadizala i gledateljima pružala pogled na Nikolinine gaćice.

  • FOTO: Nova TV press
  • Nikolina je svojim outfitom zagrijala gledatelje

A i sin Daniela Popovića Sebastian je uspio ući u konkurenciju pričom. Naime objasnio je kako menadžer Zoran Golob pljuje po njegovom tati jer je Daniel svojedobno spavao s njegovom suprugom.

Nimalo iznenađenja ipak nije izazvao pjevač Josip Ivančić koji je po treći put dobio imunitet.



No zato je Gotovac priredio iznenađenje Petri Maroji s kojom se nije vidio nakon što su se prošle godine sukobili na Farmi. Antiša je zapjevao zadarskoj manekenki 'Oprosti mi Petra sve te grube riči' te kleknuo pred nju. Maroja mu je na to dala 'peticu'.



Maroja je potom izgubila sraz u sumo hrvanju od Jelene Urukalo koja je tako zaradila obiteljsko blago za Elija Piska.


Farmeri su imali i svoje zanimljive pričice pa je tako Branka Mutti otkrila da joj je Zdravko Čolić dobar prijatelj i da joj je spasio život prije deset godina, a otkriveno je i kako je Jelena Bosančić sanjala kako se ljubi sa Modrićem.

Razloga za zadovoljstvo imala je i Nikol koja je proglašena farmericom tjedna.

net.hr