Vibrator se u 19. stoljeću koristio za liječenje ženske histerije

lijek, pms, zena.hr, raspoloženje, djevojke, udaja, psihologija, pms, hrana, bol, histerija, vibrator, žene, žene, pms, ludilo, djevojka, vagina, blagdani, depresija, jugovina, oprez, zdravlje, problemi, priča, muškarci, živci, navike, romantika, muškarci, žene, stres, zdravlje, razlozi, otkriće, bolest, uzrok, pms, žene, žena, luđaci, luđakinje, uspjeh, hrana, pms, pobjeda, žene, agresija, agresivnost, zima, stres, koraci, savjeti, majstori, južina , jugovina, stres, zubi, škripanje zubima, depresija, bol
1. Sudeći prema podacima koji se nalaze u ustanovi Museum of Sex, vibrator se originalno koristio kao medicinski uređaj. Točnije, njime se tijekom 19. stoljeća liječila ženska histerija. Orgazmi postignuti uz pomoć vibratora liječnicima su tada pomagali da navodno uklone simptome histerije i tjeskobe, piše tportal.hr.

2. Muška sperma sadržava cink i kalcij, a dokazano je da su oba ta sastojka odlična za zube, odnosno sprečavaju kvarenje zubi.

3. Prosječna veličina penisa u erekciji je oko 13 centimetara, a kad nije u erekciji oko sedam centimetara.

4. Mrzim teretanu? Nema problema! Tijekom polusatnog seksa možete skinuti oko 200 kalorija!

5. Mislite da su seksi plesačice burleske? Razmislite još jednom. Naime, tijekom 15. stoljeća donji dio takvih kostima koji obično sadržavaju i perje koristio se zapravo kako bi sakrio genitalije prostitutki koji su bolovale od različitih spolnih bolesti.

6. U Hong Kongu muževi preljubnici ženama moraju plaćati mjesečnu alimentaciju. Osim toga, žena može i ubiti svog prevarantskog muža, ali to smije učiniti samo golim rukama!

7. Mislite da je Amerika liberalna zemlja?Promislite još jednom. Naime, prodaja seksualnih igračaka i vibratora zabranjena je u Alabami i Mississippiju.

8. Tijekom seksa češće umiru muškarci nego žene, pokazuju statistike. Zanimljivo je da se to najčešće događa u naručju ljubavnice.

9. U zapadnim zemljama ginekološki pregled potpuno je normalna i potrebna stvar. No u nekim zemljama taj je pregled pravi pothvat. Primjerice, u Bahreinu je jedini legalan način da ginekolog pregleda pacijenticu uz pomoć ogledala. Naime, liječnik ne smije izravno gledati u njezine genitalije.

10. Stiptizete za vrijeme ovulacije više zarađuju, pokazalo je jedno istraživanje. U te dane dobiju puno više napojnica nego inače. To potvrđuje teoriju da su žene muškarcima privlačnije tijekom svojih plodnih dana.