Varao je svoju ženu, a ona je smislila nevjerojatan način da mu se osveti

internet, BIH, internet, prevara, flert, internet, park, Sarajevo, on line upoznavanje, internet, ljubav, internet, internet, ovisnost, veza, partner, društvene mreže, rastava, chat, portal, žene, muškarci, varanje, žene, flert, oči, žena, obitelj, Štednja za mirovinu, brak, varanje, seks prakticiranje, razlozi, veza, sreća, žene, muškarci, varanje, varanje, osveta

Nepromišljen muškarac, vara svoju ženu. I onda žena, baš kao što to uvijek bude tako, jednom dozna da ju suprug vara. I dok neke žene plaču i pokušavaju se utješiti da je bolje da su doznale i riješile se takvog muškarca koji ih ne zaslužuje, neke u tome ne vide utjehu već smišljaju vrlo kreativne načine osvete. prevara, laganje, lažljiva.

Jedna od takvih je Kolumbijka Sandra Milena Almeida. Nakon što je doznala da je njen suprug vara i da planira uzeti njihovu životnu ušteđevinu i otići od nje s tim novcima, Almeida je progutala 7.000 tisuća dolara ušteđevine, piše Daily Mail Imala je u planu na taj način ih zadržati za sebe, no zbog jakih bolova u želucu morala je potražiti liječničku pomoć. Završila je na operacijskom stolu, liječnici su uspjeli spasiti dio novčanica. Ukupno nešto više od 5.000 dolara, a ostatak novčanica je uništen pod djelovanjem želučane kiseline.

vecernji.hr