Varala ga godinama s trenerom pa joj se ovako osvetio

ljubav, seks, podaci, seks, bivši, obaveza, znakovi, zavođenje, muškarci, varanje, žene, seks, žene, problemi, muškarci, žene, prilazak, žene, seks, seks, ozljede, seks, nogomet, seks, mjesta, seks, Svjetsko prvenstvo, pobjednik, seks, vrste, žene, prevara, otkriće, muškarci, žene, seks, seks prakticiranje, posao, Hrvati, seks prakticiranje, priča, seks navike, znakovi, žene, žena, muškarci, želje, žene, preljub, muškarci, preljuba, svatovi, preljub, ljubav, spriječavanje, varanje, prepoznavanje, stranac, dnevnik, djevojka, nezasitna mala, preljub, preljubnica, ljubavnik, suprug, žena, varanje, trener, stvari, prevara, flert, rogonja, preljub, preljubnik, preljubnica, preljub, preljubnica, oglas, preljub, preljubnik, varanje, veze muškarci varanje, znakovi, preljub, preljubnica, preljubnik, varanje, afera, ljubavna afera, detektiv, varanje, supruga, poligraf, ispitivanje, varanje, seks prakticiranje, zdravlje, muškarci, hotel, prevara, muž, usluga, žene, ljubav, muškarci, žena, znak
Došao je na ideju da svima u teretani u koju je njegova žena išla više od 6 godina obznani što se dogodilo između nje i trenera.

Iznenađeni građani neobičnu su poruku pronašli na svojim automobilima, piše Cosmopolitan, i ostali nemalo iznenađeni pročitavši ovo:

"Moja supruga Lisette _______ k**** koja vozi crni Porsche Panamera, duže od 6 godina je klijentica Chrisa_____ (trener) koji je mojoj ženi k****i pružao seksualno i emotivno zadovoljstvo pet dana u tjednu u 5 sati ujutro. Ako želite da i vaša žena ima takvu aferu, pošaljite je u ovu teretanu i trener će imati seksualne odnose s njom. Sretan sam što sam se riješio ove k***e koja je mu je raširila noge. Uvjerio ju je da meni laže o tome što se događa među njima i nastavio imati seksualne odnose s njom.

Richard, sretan suprug koji se riješio žene k***e.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte..."

Pismo je dospjelo u medije nakon što je jedan muškarac pronašao letak na svom automobilu.

- Pronašao sam ovu poruku na automobilu nakon što sam izašao iz bara. Očito je muškarac odlučio uništiti svoju ženu koja ga je varala 6 godina s osobnim trenerom iz teretane. Ovi leci su posvuda, na svakom automobilu.

vecernji.hr