Užas u Zagrebu: Napili je na fešti, odveli u sobu i više puta silovali

skandal, svećenik, zlostavljanje, djevojčica, silovanje, Posušje, zlostavljanje, optužnica, seks, ocjena, iznuda, tinejdžerice, škola, seks, pohotnik, silovanje, zlostavljanje, pipkanje, profesor, zlostavljanje, strava, zlostavljanje, silovanje, danska, zlostavljanje dijece, bludničenje, Doboj, iživljavanje, zlostavljanje, njemica, nestanak, djevojčica, maloljetnica, majka, djeca, Rusija, zlostavljanje, silovanje, zlostavljanje, Tuzla, djevojčica, otmica, udaja, sestra, prodaja, život, pobačaj, Mostar, maloljetnice, maloljetnica, dijete, rađanje, skandalozno, maloljetnica, udaja, Doboj, profesorica, zavođenje, skandal, maloljetnica, silovanje, Zagreb, djevojčica, silovanje, zenica, trudnoća, učenica, šokantno, silovanje, sloboda, dječak, sestra, presuda, seksualno zlostavljanje djece, seksualno maltretirao djevojčicu, zlosatavljač, šokantno, pedofilija, oglas, stravično, Facebook, podvođenje, otmica, pronalazak, mastrubacija, učenica, vozač, prikolica, silovanje, SAD, silovanje, teta
Na zabavi, na kojoj se okupilo još nekoliko mladih u dobi od dvadesetak godina, dvojac je odlučio iskoristiti priliku, napiti djevojku te se upustiti u spolni odnos s njom.

Kada su zaključili da je njihova žrtva dovoljno popila te da ne može pružiti otpor, odveli su je u spavaću sobu i zatim počinili grozomorno djelo.

Nije mogla skriti suze

Kada je djevojka izašla iz sobe, nije mogla skriti suze. To je primijetila njezina prijateljica te upitala što se dogodilo. Nakon nećkanja, žrtva silovateljskog dvojca slomila se i sve joj odlučila reći. Nakon što je u šoku odslušala cijelu priču, primila je silovanu djevojku za ruku te su se zajedno zaputile u najbližu policijsku postaju. Policija je isto jutro privela dvojicu počinitelja, a nakon što su nad njima dovršili kriminalističko istraživanje, protiv njih su podigli i kaznenu prijavu zbog spolnog odnosa bez pristanka. Razlika između silovanja i spolnog odnosa bez pristanka, osim u visini predviđene kazne, jest u tome što silovanje podrazumijeva prijetnju i prisilu, dok spolni odnosi bez pristanka znači da druga strana nije pristala na seks.

Inače, za spolni odnos bez pristanka predviđena je kazna do pet godina zatvora, dok za silovanje ta kazna može iznositi do deset godina. Nakon kriminalističke obrade, M. Š. i A. A. odvedeni su na zagrebački Županijski sud gdje im je sudac istrage odredio istražni zatvor od mjesec dana zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Vecernji list