Upoznali se na Facebooku: Škot je oženio Osječanku

Facebook, ženidba, udaja
Imala sam priliku ići na neke koncerte pa sam odlučila upoznati Englesku. Namjeravala sam posjetiti neke gradove i zamolila sam Davida da mi bude vodič na dan-dva. On je uzeo čak puna dva tjedna godišnjeg odmora za to i prošao sa mnom Škotsku i Englesku uzduž i poprijeko. Bio je jako drag i dobar, i galantan moram dodati, pa je daleko od istine da su Škoti škrti. Potpuno me oduševio, objasnila je presretna Mirna Marković (40) iz Osijeka. Ona i njezin suprug David Irwin (46) iz Pertha u Škotskoj upoznali su se igrajući istu igru na društvenoj mreži Facebook. Nisu puno komunicirali putem interneta, sve dok Mirna nije odlučila otići u Englesku. Nako toga je David došao njoj u posjet u Hrvatsku i zaljubili su se, piše 24sata.hr.
- Odlučili smo se na skromno vjenčanje jer njegovi prijatelji i rodbina nisu mogli doći u Hrvatsku. David se potpuno oduševio fišem i rakijom te Osječkim pivom. Iako mu se jako sviđa Hrvatska, jer kod nas nema toliko kiše kao u Škotskoj, odučili smo ipak da ćemo živjeti u Škotskoj - zaključila je Osječanka.

IGRALI SU ISTU IGRU NA FEJSU
Mirna je otišla u Englesku i tamo su se upoznali. David radi na željeznici, a ona je bankovna službenica. Živjet će u Škotskoj jer misle da će ona puno lakše pronaći posao.