Ulaznice po nižim cijenama za koncert Željka Joksimovića u Mostaru do 1.4.

Željko Joksimović

Nakon rasprodanih early bird ulaznica u pretprodaju su stigle ulaznice koje će se po cijenama 15 KM (gornja tribina), 20 KM (donja tribina), 30 KM VIP FAN PIT i 35 KM VIP BACKSTAGE moći kupovati do 1. travnja, nakon čega će biti po većim cijenama.
Iskoristite priliku za kupovinu ulaznica po povoljnijim cijenama u cjelokupnom sustavu kupikartu.ba (gdje je moguća i online kupovina), te na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, poručuju organizatori iz agencije PRimera.

Željku Joksimoviću ovo je drugi nastup na Stadionu pod Bijelim brijegom i druga suradnja sa agencijom PRimera s kojom je surađivao na rasprodanom koncertu, održanom u dvorani Pecara na Širokom Brijegu 2014. godine.
Poznato je kako se publika odlično provodi na njegovim koncertima, a tako će zasigurno biti i na ovom spektakularnom koncertu sa posjetiteljima koji se očekuju iz cijele Bosne i Hercegovine i Dalmacije.

Željko i njegov produkcijski tim obećavaju kako će napraviti pravi glazbeni spektakl sa repertoarom njegovih najvećih hitova iz bogate karijere.
Sve novosti o koncertu možete pratiti na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/?ref=bookmarks