Uhitili policajca dok se seksao na javnom bazenu

seks, bazen, seks, tajne, žena, seks, eliksir, mladost, seks, publika, sex, erotski film, seks igrice, seks, zabluda, pravila, tinejdžeri, seks, plodnost, ljubav, javna mjesta, granica, Muškarci i žene, seks ljubav, vrući ljetni dani, bikini
Subotnje jutarnje brčkanje na javnom bazenu Roberts Park Family Aquatic Center u američkom gradu Connersville bilo je puno više od odmaranja, sunčanja i igranja. Barem što se obitelji s djecom i ekipe prijatelja tiče. Naime jedan zaljubljeni par priuštio im je 'akciju' bez cenzure, na svu sreću u samom bazenu.

Napaljeni 33 - godišnji pričuvni policajac Myron Helms i 40- godišnja Victoria Cross, hladeći se u bazenu, bacili su se na seks i to naočigled ljudi i djece.

Nimalo ih nije smetala prisutnost mnogobrojnih građana, a još manje šokirano buljenje djece, javlja thesmokinggun.com.

Na zahtjev upraviteljice bazena Cindy Schwab da prekinu s bestidnom radnjom, Cross se nezadovoljno odmaknula od ljubavnika pri čemu se na površini ukazao njegov penis i to u punoj veličini i snazi. Šok za šokom!

Ubrzo je na mjesto 'zločina' stigla policija i privela napaljeni par. Da stvar bude bolja, Helms je nakon ovog incidenta suspendiran i udaljen s radnog mjesta pričuvnog policajca Laurel City Police Departmenta.