Uhitila ga s ljubavnicom i ostavila preko jumbo plakata?

Jumbo plakat osvetničkog sadržaja zainteresirao je brojne građane u Greensborou, ali i medije diljem svijeta, piše 24sata.hr.

Sudeći prema objavljenoj poruci, izvjesna Jennifer je ulovila supruga u preljubu, pa mu javno poručila da slobodno može preseliti kod također mu voljene Jessice.

Michael, GPS lokator - 250 dolara. Nikon kamera - 1600 dolara. Uhvatiti lažljivog muža i platiti ovaj oglas sa zajedničkog računa - neprocjenjivo. Reci Jessici da useljavaš k njoj, stoji na plakatu, koji još od srijede strši uz aveniju Battleground.

Nažalost, iako su brojni novinari kontaktirali tvrtku u čijem je vlasništvu taj oglašivački prostor, još uvijek nije poznato je li u pitanju autentična priča ili kakav marketinški trik.

Naime, plakati sličnog sadržaja viđani su i ranije, te bi se često ispostavilo da je u pitanju bila samo kampanja.

Najpoznatiji takav slučaj datira iz 2006. godine, kada se djevojka imena Emily na sličan način obratila Stevenu, također prevarantu.

Naknadno se doznalo da su Emily i Steven bili tek fikcionalni likovi, odnosno da je oglas platila tvrtka koja je željela privući pažnju na svoj novi reality šou.