Učiteljica u bijegu nakon što je ostala trudna s učenikom (13): 'Seksali smo se svaki dan!'

učiteljica, seks prakticiranje, bijeg
Lijepa, ali pohotna učiteljica, u vezi s djetetom je bila mjesecima i sada joj prijeti minimalno 25 godina zatvora. Naravno, ako je policija uopće pronađe...

Alexandria je već bila na razgovoru sa školskim policajcem te mu je priznala da je bila u vezi s dječakom od rujna 2015. godine do siječnja 2016.

- Seksali smo se gotovo svaki dan - rekla je Vera.

Međutim, kada je izdan nalog za uhićenje, fatalna učiteljica nije bila kod kuće...

Zabranjenu ljubav gospođice Vere prva je razotkrila ravnateljica škole Elsa Wright, međutim, kada je suočena s teškim optužbama, učiteljica je mrtva-hladna rekla da roditelji dječaka prihvaćaju njihovu vezu.

- Čak su me zvali na kućne zabave i predstavljali prijateljima kao djevojku njihova sina - rekla je Vera.

FacebookKada je zatrudnjela u siječnju, policijskom službeniku je rekla da su roditelji dječaka jako uzbuđeni što će dobiti unuka. Međutim, mjesec dana poslije školskom policajcu je rekla da je pobacila i to nakon što su djelatnici socijalne službe upali u školu kako bi istražili odnos Vere i dječaka.

Ravnateljica je alarmirala policiju tek u travnju nakon što su u školi počele kružiti glasine o vezi učenika i učitelja. Jedan student je za lokalnu televiziju progovorio o tome što se događalo unutar zidova učionice.
Facebook

- On bi nju znao zgrabiti za stražnjicu i to su svi vidjeli. Međutim, oni su nakon toga razgovarali o tome...

Školski policajac je prema sudskim spisima rekao kako je Vera odlučila progovoriti o cijelom slučaju, te je detaljno objasnila kako je ta veza započela.

- Rekla je da je dječak prvo pitao za njezin profil na Instagramu, a kada je ona odbila bilo što reći, on se nije pojavio na nastavi. Međutim, ona ga je kontaktirala preko društvene mreže i podsjetila na domaću zadaću. On je odgovorio i pitao učiteljicu hoće li izaći s njim. Rekla je 'da'... - govorio je školski policajac.

- Vozikali su se u autu i ubrzo počeli ljubiti. Sljedeći dan je Vera došla u dječakovu kuću. Tada su po prvi puta imali spolni odnos...

jutarnji list